Ti mit gondoltok arról, hogy 12-13 éves fiúk cigiznek?
buták. de hagyjad, ő dolguk.
2013. okt. 4. 22:07
Szeretem az ilyen okostojásokat, mint te, kérdező! :)
Én iszok, cigizek, és kávézok, taknyos nem vagyok, csak ha megfázok.
Sportolok, 4,5-ös átlagom van, hangszeren is játszok.
Erre varrjál gombot! :)
Csak úgy megsúgom, hogy rohadtul nincs közöd ahhoz, mit csinálnak iskola után. Ahogy a tanárnak sincs. Ez kizárólag szülőre és a gyerekre tartozik.
16/f
2013. okt. 4. 22:17
23/40 A kérdező kommentje:
De nekik még a sport eredményük is romlott! Az asztmás fiúról meg azt sem tudjuk , hogy mi van vele. Bocsánat az okoskodásért, de igenis vqn közöm hozzájuk, mert a barátaim! :(
24/40 anonim válasza:
És akkor mi van? Te se vagy normális ha az alapján ítéled meg őket h cigiznek vagy nem. Nekem is haverok közül van aki cigizik van aki nem és ők is 13 éves koruk óta. Engem nem zavar, csak én nem szeretnék rászokni, ennyi. Ha te meg ezek után nem akarsz velük barátkozni az szived joga. De ezis hülyeség h követik a divatot meg bla bla bla engem is kínáltak már többször is és még egyszer sem szívtam bele. Ők nem sértődtek meg mondták, hogy oké. Tehát ne félj attól, hogy esetleg belevisznek ebbe meg abba ha neked van eszed akkor nem szoksz rá. Hülye a saját kárán, okos a hülye kárán tanul. Legyél te az okosabb.
2013. okt. 5. 08:08
25/40 A kérdező kommentje:
Én nem fogok rászokni, az biztos. De vagy ôk is leszoknak, vagy még titkosabban fogják intézni, mert az ofô nagyon kényes erre, és azt mondta, hogy ha folytatják, akkor repülnek az osztályból. Én csak egy kicsit ítélem el ôket, de egy osztálytársnôm egész nap azt mondogatta, hogy ez "mennyire ledöbbentette és többet nem megy a közelükbe" :D
Hagy mit gondolok ? Csak ennyit : fúj !
2013. okt. 5. 18:36
27/40 A kérdező kommentje:
Ugye ez a fiúknak szólt? :)
28/40 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a véleményeket! :)
Jó magam is meg kóstoltam a nikotint ifjú lánykaként.
Azt hittem ezzel hú de menő leszek.Aztán rá jöttem,hogy a cigi szag a ruhámon nem igen kellemes.Aztán 18 évem tájt rászoktam a dohányzásra. Ma igy 24 évem tájékán,rá jöttem,hogy semmi értelme,sem a bőröm sem a fogam nem örül neki...A tüdőnek is káros,na de mi nem??? A lényeg a lényeg,hiába is akarnálak lebeszélni a cigi rossz hatásait felsorolva,úgyis falra hányt borsó lenne. Amíg te magadtól nem döbbensz rá a dolgokra addig semmi esélyem nem lenne.
Azt azért ajánlhatom gondolkozz el rajta..MINEK IS EZ A CIGI? MIVEL LESZEK NAGYOBB TŐLE? MIRE JÓ HA ÉN SZÍVOM?
2013. okt. 7. 19:17
30/40 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem olvastad el a kérdést rendesen... NEM én cigizek, eszemben sincs, hanem az osztálytársaim! De azért köszönöm a választ, teljesen egyetértek veled! :)
Kapcsolódó kérdések: