Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mennyire élek...

Szerintetek mennyire élek rendszerezett életet?

Figyelt kérdés

Tozenegyedikes vagyok, gimnazista. Házit szinte minden nap adnak, azt a tantárgy fontosságától függően csinálom meg. Este 8 felé szoktam elkezdeni minden sulis tevékenységet, addig alszom, vagy bármi más elfoglaltság. A suliban tanulok a felelésekre is, ott csinálok leckéket. Hajlamos vagy elfelejteni hazahozni a könyveimet, most vesztettem el néhány könyvet... Mindezek ellenére 4-es tanuló vagyok.

Péntek esténként beülünk, éjjel hazajövök, másnap délig alszom, majd gépezem, majd csinálok valamit. Szombat esténként a másik társasággal vagyok, vasárnap is, vasárnap este kezdek el mindent. Reggelente fél órával az indulás előtt kelek, gyorsan felkapok valami göncöt, amit találok..

Nagyon rendetlen és rendszertelen ez így? :(

2013. szept. 16. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit nem írtál a rendszeres sportokról,az edzéseidről, a lényegről.
2013. szept. 16. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Már nem járok egyesületbe sportolni, de egy héten kb. 3 alkalommal futok esténként, ez attól függ, mennyire vagyok fáradt, vagy mennyire van kedvem hozzá.. És általában van, mert szeretek futni.
2013. szept. 16. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Inkább az iskolával/iskolai élettel kapcsolatos rendszerességre vagyok kíváncsi. Ma azt mondták nekem, hogy össze-vissza csinálok mindent, és össze kellene szednem magam.
2013. szept. 16. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:

az kevésbé lényeges mint a rendszeres edzés.

tegyél rendszert az edzéseidbe,ne legyen kedvfüggő a dolog és onnan lehet kiépíteni az életedbe a többi dolgot,de az edzés a legfontosabb az egészség és a képességfejlesztés.

és edzés alatt rendes hasznos kézzelfogható haszonnal járó edzésekről beszélek,nem futkorászásról.

küzdősport,úszás,jóga,ezeknek van értelmük és hasznuk.

2013. szept. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!