Szerintetek mennyire élek rendszerezett életet?
Tozenegyedikes vagyok, gimnazista. Házit szinte minden nap adnak, azt a tantárgy fontosságától függően csinálom meg. Este 8 felé szoktam elkezdeni minden sulis tevékenységet, addig alszom, vagy bármi más elfoglaltság. A suliban tanulok a felelésekre is, ott csinálok leckéket. Hajlamos vagy elfelejteni hazahozni a könyveimet, most vesztettem el néhány könyvet... Mindezek ellenére 4-es tanuló vagyok.
Péntek esténként beülünk, éjjel hazajövök, másnap délig alszom, majd gépezem, majd csinálok valamit. Szombat esténként a másik társasággal vagyok, vasárnap is, vasárnap este kezdek el mindent. Reggelente fél órával az indulás előtt kelek, gyorsan felkapok valami göncöt, amit találok..
Nagyon rendetlen és rendszertelen ez így? :(
az kevésbé lényeges mint a rendszeres edzés.
tegyél rendszert az edzéseidbe,ne legyen kedvfüggő a dolog és onnan lehet kiépíteni az életedbe a többi dolgot,de az edzés a legfontosabb az egészség és a képességfejlesztés.
és edzés alatt rendes hasznos kézzelfogható haszonnal járó edzésekről beszélek,nem futkorászásról.
küzdősport,úszás,jóga,ezeknek van értelmük és hasznuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!