Fel lehet dolgozni a szerelmed elvesztését? Közös életet terveztünk, és most mindennek vége van, egyszerűen meghalt, és egyedül maradtam, nem tudom elhinni.
Nagyon sajnálom a veszteségedet... :( Hidd el, az idő segít majd. Elfelejteni sohasem fogod, de mosolyogva fogsz gondolni rá, akit szerettél.
Ha úgy érzed, hogy nem tudod feldolgozni, nem bírsz továbblépni, szerintem csatlakozz egy gyászcsoporthoz, vagy fordulj pszichológushoz. Segítenek előrelépni, feldolgozni a gyászodat, és újrakezdeni az életed. Ne félj segítséget kérni. A szenvedésedet rövidíted meg vele, és esélyt adsz magadnak egy jobb életre.
Nem fogom azt mondani, hogy tudom mit érzel, mert nem tudom.
Nem fogom azt mondani neked ugyan azt a szokásos szart, amint a többiek mondanak.
Nem fogom azt mondani neked, amit nem akarsz, vagy nem kell hallanod.
Azt fogom mondani neked, hogy minden amid van, az te vagy, most te vagy az egyedüli csapatod.
Te vagy az egyetlen, aki hallgatni és érdekelni fog, hogy mi van veled.
Te vagy az egyetlen, aki tudja, hogy élsz.
Nincs szükséged senki másra többé, akire támaszkodj.
Azt fogom mondani neked, hogy te vagy az egyetlen személy a földön, aki tenni fog érted valamit, a szerelmed többé nem fog tudni vigasztalni.
Azt fogom mondani neked, hogy nagyon sajnálom a fájdalmad, és a veszteséged.
Azt fogom mondani neked, hogy sosem fog enyhülni, és örökké hiányozni fog neked.
Sajnálom ami történt, minden amit mondhatnék most, az az, hogy gondoskodj magadról. Ha valamit nem tudsz megtenni magadért emiatt, tedd a szerelmedért. Azt hiszed, hogy ő azt akarná, hogy most csak otthon ülj, ne csinálj semmit, és hagyd hogy az életed elszaladjon, és kicsússzon a kezeid közül?
Talán ezt nem fog tetszeni amit most írtam, de emlékezz ezekre a szevakra, és megígérem, hogy egy nap meg fogod érteni.
Nyugodjon békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!