Miért vagy mitől van az, hogy az az ember aki velem akarja leélni az életét fél évente kiszeret belőlem?
Regényt tudnék írni, hogy tényleg normálisan megértsétek. De csak annyit írok, hogy ellaposodunk, én ezt észreveszem, tennék ellene, ő pedig a könnyebb utat választja és nem változik semmi (egy kapcsolathoz két ember kell, én egyedül nem tudom megjavítani, bármennyire is szeretném) Ergo ellaposodunk, nem járunk el sehova, megszokott dolgokat csináljuk egyik nap még azt mondja szeret. A másik nap, hogy nem szeret. Aztán nem tudja mit érez.
Két és fél éve vagyunk együtt. Előállt ez a probléma mikor két évesek voltunk. Ugyanezt csinálta. Akkor rájöttünk, hogy azért mert ellaposodtunk, megbeszéltük, hogy ezen változtatunk, őszintén szólva nem nagyon sikerült. Mindketten hibásak vagyunk, de úgy érzem ő egy kicsit jobban. Most, fél év elteltével, megint előállt ez a probléma. Mit lehet tenni az ilyen emberrel?
Szeretem és megszeretném oldani, tudom, hogy ő is szeret, de valami miatt nem tud eligazodni az érzésein és rendbe tenni őket.
Tapasztalat? Tanács? Segítsetek légy szíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!