Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha az ember kiszeret a párjából?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor rádöbbensz például arra, hogy eddig sem szeretett fele annyira sem téged mint te őt ráadásul még szépnek sem tart igazán. :) Akkor aztán pikpak ki lehet szeretni. Legalábbis én úgy szerettem ki...
2012. dec. 5. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet.
2012. dec. 5. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően az evolúció

az ember, mint minden más állat a bolygón, fajfenttartásra törekszik... vagyis a férfiaknak sokkal több vágyuk van, hogy minél több nőt dugjanak meg, minél több utódot tudjanak nemzeni

a nőknek pedig kell egy hím, ami megvédi őket, cserébe kihordják az utódját

vagyis a monogámia igazából természetellenes dolog

de az emberi agy térfogatának tágulásával bejött egy "civilizációs betegség", mégpedig a szerelem

a szerelem nem más, mint a hormonok munkája azért, hogy legyen vágyad fajt fenntartani

legutóbbi kutatások szerint a szerelem 24 hónapig garanciális.. mármint addig érezheti az ember, utána már nem ugyanaz a típusú, dehát az már megint csak a gondolkodás és a fejlett érzelmi rendszer terméke, hogy mi is az:)a természet azt diktálná, keress új párt, csinálj új utódot

ez lenne a biológiai ok

DE EZT MIND NEM SZABAD INDOKLÁSKÉNT HASZNÁLNI EGY KAPCSOLATBAN!!!

ami nálatok van pedig... az inkább valószínűleg a túlgondolkodott élet, elvont figyelem (mármint más személy érdekesebbnek bizonyul), nem kielégítő testi vagy lelki együttlét.. sok oka lehet

2012. dec. 5. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
hogy sose voltak egymáshoz valók
2012. dec. 5. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

mert ez mért érdekel téged? Mindenki más miatt teszi, de legegyszerűbb, ha felszáll a rózsaszín köd ami az elején volt (nekem pl már le se tud szállni) vagy jobban kiismeri, beleun, elhízik, kiábrándítóan viselkedik, stb.

Marhára lényegtelen, hogy más miért teszi, a magad érzéseivel foglalkozz.

2012. dec. 5. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy telik az ido, egyre tobb mindenre rajossz, es gyorsan ki lehet szeretni
2012. dec. 5. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Ismerkedéskor megy a képmutatás. Mindenki aki hazug disznó, az jobb színben szereti a jellemét feltüntetni a másik előtt. Én inkább vállalom, hogy egy aljadék vagyok, aztán ha szeret szeret, ha nem nem, így vagyok vele, de nem árulnék "zsákbamacská" aztán ugye telik az idő, előbuknak a hibák sorba, látod, érzed,hogy ez a gané, akivel te jársz valójában nem is olyan nagy szám belül, mint amilyennek elnyomta első látásra magát anno. Unódik, egyre több a vita.

Ekkor a buszon, útcán, itt ott meglátsz egy ezerszer jobb kinézetelű másik egyént ,aki már jobban izgatja a fantáziadat, látod, hogy az aktuális párod nem üti meg ezt a szintet külsőleg. Jobb az új egyed. Tehát belsejét unod, külsejét unod, nincs más hátra, mint beújítani egy jobbal, mert már nem szereted az aktuális partnert. Ki kell vágni a fenébe ekkor.

2012. dec. 5. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Lepontozhattok nyugodtan,de az ember nem ösztönylény,hogy lyukról lyukra jár mert benne van a génjeiben ez csak kifogás.Manapság a legtöbb kapcsolat csak fellángolásra,fizikai vonzalomra épül eltelik a több hónap esetleg év és rájönnek,hogy ez így nem pálya nem is szerették sosem egymást,illetve ha a pénze miatt volt vele vagy mert nagy a melle stb és ezek nagyrészt mulandók és nem is adnak hosszútávon nagy boldogságot,akkor bizony gyorsan "kiszeretnek" egymásból.Lehet akármit mondani, manapság sok kapcsolat 4 dolog miatt megy tönkre, az egyik az,amit írtam hogy nincs köztük a fizikai vonzalmon és a fellángoláson kívül semmi.Hogy csak azért vannak együtt mert lusták újra kezdeni mással vagy nincs önbizalmuk,hogy másnál is esélyük van illetve azért,mert sokan hangoztatják,hogy a génekbe van,hogy nem normális ha a férfi egy nő mellett marad illetve hogy nem jó ha nem kefélted meg a fél várost/nem ment át rajtad és úgy állapodsz meg.Emellett igen népszerű inkább eldobni ami nem úgy működik ahogy kéne mint megjavítani,.Érdekes módon elég sok olyan házasságról hallani ahol a felek 20-30 éve együtt vannak és még mindig szerelmesek egymásba.
2012. dec. 6. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Elég sok olyanról hallani. Ez az hogy csak hallani, esetleg látni, de nem belelátni. Ezek zömé én nagyon úgy gondolom megjátszott kifelé képmutató párkapcsolatok, amiben a két ember már jópár éve szenved, csak a külső szemlélők felé mutatják direkt a jó családképet, hogy mekkora királyul élnek. Egyszerűen szinte lehetetlen hosszútávon is megcsinálni. Az a férfi aki igenis a tenyerén hordozza, szereti a nőjét, egy idő után akarva, akaratlanul is papucsféreggé vedli ki magát. A nő meg elkényelmesedik, nagyszjú, jogait nagyon tudó házisárkánnyá vedli ki magát. Ez a bevett gyakorlat.

A nő csak úgy tudja hosszútávon megtartani a palit, ha valami érdek fűződik hozzá, jobban keres, vagy ő szolgáltatja a közös kuckót. A férfi meg azért elviselhető papucsféregként is hosszútávon, mert magasabb beosztása van a munkahelyén mint a nőnek, ezért még emberként nemis, de foglalkozásaként nézi esetleg valamiben, ami a domináns jellegét alátámasztgatja. Egyszerüen az emberek szarrá unják egymást egy idő után. Én meg erre látok nagyon sok példát. Csak a kényelem, meg a rossz magyar körülmények tartják össze őket hosszútávon, nem a szexuális vonzalom, és nem a szeretet.

2012. dec. 6. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
én ismerek is ilyet többet is,az egyik ilyen anyósomék,szóval nem csak hallottam ilyet
2012. dec. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!