Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha az ember kiszeret a párjából?
alapvetően az evolúció
az ember, mint minden más állat a bolygón, fajfenttartásra törekszik... vagyis a férfiaknak sokkal több vágyuk van, hogy minél több nőt dugjanak meg, minél több utódot tudjanak nemzeni
a nőknek pedig kell egy hím, ami megvédi őket, cserébe kihordják az utódját
vagyis a monogámia igazából természetellenes dolog
de az emberi agy térfogatának tágulásával bejött egy "civilizációs betegség", mégpedig a szerelem
a szerelem nem más, mint a hormonok munkája azért, hogy legyen vágyad fajt fenntartani
legutóbbi kutatások szerint a szerelem 24 hónapig garanciális.. mármint addig érezheti az ember, utána már nem ugyanaz a típusú, dehát az már megint csak a gondolkodás és a fejlett érzelmi rendszer terméke, hogy mi is az:)a természet azt diktálná, keress új párt, csinálj új utódot
ez lenne a biológiai ok
DE EZT MIND NEM SZABAD INDOKLÁSKÉNT HASZNÁLNI EGY KAPCSOLATBAN!!!
ami nálatok van pedig... az inkább valószínűleg a túlgondolkodott élet, elvont figyelem (mármint más személy érdekesebbnek bizonyul), nem kielégítő testi vagy lelki együttlét.. sok oka lehet
mert ez mért érdekel téged? Mindenki más miatt teszi, de legegyszerűbb, ha felszáll a rózsaszín köd ami az elején volt (nekem pl már le se tud szállni) vagy jobban kiismeri, beleun, elhízik, kiábrándítóan viselkedik, stb.
Marhára lényegtelen, hogy más miért teszi, a magad érzéseivel foglalkozz.
Ismerkedéskor megy a képmutatás. Mindenki aki hazug disznó, az jobb színben szereti a jellemét feltüntetni a másik előtt. Én inkább vállalom, hogy egy aljadék vagyok, aztán ha szeret szeret, ha nem nem, így vagyok vele, de nem árulnék "zsákbamacská" aztán ugye telik az idő, előbuknak a hibák sorba, látod, érzed,hogy ez a gané, akivel te jársz valójában nem is olyan nagy szám belül, mint amilyennek elnyomta első látásra magát anno. Unódik, egyre több a vita.
Ekkor a buszon, útcán, itt ott meglátsz egy ezerszer jobb kinézetelű másik egyént ,aki már jobban izgatja a fantáziadat, látod, hogy az aktuális párod nem üti meg ezt a szintet külsőleg. Jobb az új egyed. Tehát belsejét unod, külsejét unod, nincs más hátra, mint beújítani egy jobbal, mert már nem szereted az aktuális partnert. Ki kell vágni a fenébe ekkor.
Elég sok olyanról hallani. Ez az hogy csak hallani, esetleg látni, de nem belelátni. Ezek zömé én nagyon úgy gondolom megjátszott kifelé képmutató párkapcsolatok, amiben a két ember már jópár éve szenved, csak a külső szemlélők felé mutatják direkt a jó családképet, hogy mekkora királyul élnek. Egyszerűen szinte lehetetlen hosszútávon is megcsinálni. Az a férfi aki igenis a tenyerén hordozza, szereti a nőjét, egy idő után akarva, akaratlanul is papucsféreggé vedli ki magát. A nő meg elkényelmesedik, nagyszjú, jogait nagyon tudó házisárkánnyá vedli ki magát. Ez a bevett gyakorlat.
A nő csak úgy tudja hosszútávon megtartani a palit, ha valami érdek fűződik hozzá, jobban keres, vagy ő szolgáltatja a közös kuckót. A férfi meg azért elviselhető papucsféregként is hosszútávon, mert magasabb beosztása van a munkahelyén mint a nőnek, ezért még emberként nemis, de foglalkozásaként nézi esetleg valamiben, ami a domináns jellegét alátámasztgatja. Egyszerüen az emberek szarrá unják egymást egy idő után. Én meg erre látok nagyon sok példát. Csak a kényelem, meg a rossz magyar körülmények tartják össze őket hosszútávon, nem a szexuális vonzalom, és nem a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!