Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy tudom megkeseríteni egy...

Hogy tudom megkeseríteni egy osztálytársam életét?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki nagyon utál és én is utálom és mindig próbál belémkötni és megkeseríteni az életem...

2013. aug. 22. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha ugyanígy akarsz visszavágni,akkor sajna nem vagy különb nála. 1-2 gyenge pontjára azért rátapinthatsz,hogy kvittek legyetek,de azért mégsem süllyednél le a szintjére.
2013. aug. 22. 18:50
 2/12 R.Speltzer ***** válasza:
Úgy hogy nem reagálsz a kötekedéseire,és rá fog jönni,hogy semmit sem ér el vele,és ez rettentően bosszantani fogja hidd el.
2013. aug. 22. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
South park stílusra:öld meg a szüleid és etesd meg a sráccal. Amúgy meg viccet félretéve hagyd, nem érdemes vele foglalkozni.
2013. aug. 22. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez hülyeség. Az, hogy nem veszel róla tudomást, nem fog segíteni. Főleg, ha a többiek röhögnek rajta, amikor szemétkedik veled. Akkor leszarja, hogy figyelsz-e rá, sőt, még csak jobban rád fog szállni, ha hagyod. Szerintem apróbb dolgokkal készítsd ki. Én például mindig rágót pöcköltem alá, amikor leült a székre. Meg homokot raktam a kólájába/szendvicsébe, meg faszt rajzoltam az összes létező füzetébe, meg ilyen hasonlók. Nem tudta rám bizonyítani, de mindketten tudtuk, hogy mi a helyzet, és akkor röhögtem a képébe. Utána mondjuk össze is verekedtünk, de azután végleg lekopott rólam. Remélem segítettem!
2013. aug. 22. 18:56
 5/12 piriiiiii ***** válasza:
Utolsó, mekkora egy sunyi bosszúálló lehetsz! :D :D Veled se kezdenék ki. :D
2013. aug. 22. 19:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.:))

A legjobb barátnőm azt tervelte ki ,hogy összebarátkozik a volt pasijával, őt ez nagyon bosszantani fogja.

Mostanság a barátnőmre is rászállt mert félt hogy ellopja a pasiját de közben a barátnőm nem is beszélt a pasival... -_- :D

2013. aug. 22. 19:29
 7/12 A kérdező kommentje:
+ féltékeny a barátnőmre meg szerintem rám is :/
2013. aug. 22. 19:30
 8/12 piriiiiii ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2013. aug. 22. 19:31
 9/12 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2013. aug. 22. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Én tuti figyelmeztetném hogy két öklöm van és mindkettővel kaphat. L
2013. aug. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!