Van egy osztálytársam aki folyton baszogatott tavaly nem tudok ellen tenni semmit mit csináljak? Többi lent
Nem kell tudnod verekedni.Elég ha úgy tökön/gyomron rúgod hogy felállni se tudjon.Akkor biztos leáll :)
Egyébként az erőszak nem feltétlen a legjobb megoldás.Beszélj vele vagy tanárral, igazgatóval,szüleivel vagy akárkivel ha megint ezt csinálja.Valaki biztos elbeszélget vele :D
Vagy beiratkozhatnál valami kűzdősportra vagy önvédelmi tanfolyamra vagy bármire.
Verekedéshez tudod mi kell ? Elsősorban gátlástalanság. Verj oda neki a fejére, az orrára, az állkapcsa szélére. Ne sajnáld. Ki is rúghatod a térdét. Ne félj komoly sérülést okozni neki.
Engem is sokszor piszkáltak régen, és én hülye sokszor el is tűrtem. Kár volt, nem éri meg magadba tartani. Az a sok feszültség a mai napig bennem maradt sajnos. Tényleg tapasztalatból mondom ezt neked.
De azért nehogy halálos sérülést okozzál neki.
Hány évesek vagytok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!