Hogyan dolgozzam fel, hogy néhány osztálytársam elmegy?
Hi.
Kezdődik lassan az új tanév, és szépen lassan értesültem róla, hogy néhány osztálytársam másik iskolába megy. Kicsit furcsának érzem, mert már sok ideje minden tanév ugyan olyan volt, megszokott volt. Nem voltunk olyan túl jóban egyébként, de azért hiányozni fognak, az biztos. Mellesleg a sulink elég gáz kezd lenni, én is szívesen elmentem volna innen. Hogyan dolgozzam fel? Talán jövőre én is elmegyek innen, de messze van.. Nagyon elegem van a tanárok egy részéből, már kiráz a hideg ha a következő tanévre gondolok..
Pontosan ahogy az előző írja... az életedben még jönnek mennek emberek.... Pl. munkahelyen is. A régiekkel, akikkel rendszeresen jártunk ebédelni, azok ki tudja hol vannak...
Aki fontos, az úgyis megmarad az életedben, nekem van még egy általános iskolai barátnőm, így kb 30 éve ismerjük egymást.
A fiúk egy csoportban vannak. A lányokból most maradtak a divatosak, ám rémes tanulók. Nem tudom mi lesz, gondolom tele leszünk előítéletekkel a tanárok szemében. Eddig ők rengeteget versenyeztek, meg ilyenek. Szóval félek, hogy az eszetlenek miatt szívni fog az egész osztály. De megnyugtat, ha továbbra is folyni fog a tanári "korrupció" akkor nyugodt szívvel válthatok iskolát. Legalább talán megtudom, hogy ott mi a követelmény :)
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!