Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek, hogy barátkozzak...

Szerintetek, hogy barátkozzak vele?

Figyelt kérdés
Jött az osztályba 1 új lány. A régi osztálytársam szintén lány már rég óta ismerik egymást de az osztályban 1 fiú sem akarja, hogy a 2 lány barátkozzanak mert a régi osztálytársam hát, hogy is mondjam... Elég.... Nem tudom. Na értsétek jól. Szóval nem jó gyerek. És hát én se nagyon gondolom, hogy jó ötlet az ha ők együtt vannak. Barátkozzak meg az új lánnyal? Okos, szép meg minden és hát nem kéne, hogy egy olyan csaj elrontsa.... Igaz mikor jött új lány az osztályba alsóba is meg 1x felsőbe is akkor nem volt olyan érzésem, hogy segíteni kéne neki mert akkor azok a lányok még rendesek voltak és így még soha nem beszéltem nagyon sokat az új lányokkal. Félek, hogy hülyének fog képzelni :D. Szóval szerintetek ismerkedjek meg vele jobban?

2013. szept. 2. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.Tényleg nem jó,ha valakit elvisznek az idiótábbak a rossz irányba.

A fiúk is ezért nem akarják hogy barátkozzanak?Akkor megmondhatod nekik,hogy te sem akarod.

De,ha a fiúknak más miatt nem tetszik,azzal ne foglalkozz.

2013. szept. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!