Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátkozzak még vele?
Figyelt kérdés
Szóval első osztálytól jóban vagyok egy lánnyal...Kb egy éve zavar már a viselkedése.El is mondom,hogy mi.Egy éve neki is csak a facebook az élete...Olyan pasikba szerelmes akik a teljessen máshol élnek (India,Mexikó,Szlovákia,Németország) és ráadásul még jár is azokkal a pasikkal...De egyszer sem találkoznak.2013. máj. 22. 09:10
1/7 anonim válasza:
Hanyagold. Lehet hogy már tavaly a nagycsoportban is több barátja volt.
2/7 anonim válasza:
az milyen járás, hogy sosem találkoznak??? #Đ
am hagyd az ilyen lányokat. mert pl ha összejöttök, ugyanígy folytatja majd a nyálfolyatást, csak ugy hogy te ott ülsz mellette, ami nem biztos hogy tetszeni fog.
majd felnő, és rájön a dolgokra.
3/7 anonim válasza:
Jár azokkal a pasikkal?! :D Szóval több barátja is van, akikkel amúgy még nem is találkozott...Oké, ehhez én úgy látszik nagyon öreg vagyok már :D
4/7 anonim válasza:
A 10 évesek világrengető problémái....
5/7 A kérdező kommentje:
14 éves..Igen olyanokkal jár akivel nem is találkozott...
2013. máj. 22. 09:19
6/7 anonim válasza:
Nem baj, talán egyszer az eszetek is megjön :) Nem vagytok buták (?), csak keveset tudtok :D
7/7 anonim válasza:
Az nem járás te kis butus!!! Te sem lehetsz sokkal idősebb nála! Egyébként ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!