Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom eltávolítani, barátkozzak össze vele? Jó taktika?
Ha a barátomnak van egy lány barátja (osztálytársa is), akit én nem ismerek, de a barátommal elég jól elvannak, ami kicsit zavar. A barátom állítja, hogy nem érdekli, meg igaz is, hogy megkaphatta volna, meg is kaphatná, mégis velem van. Minden esetre a csaj már vallott neki szerelmet, hisztizett hogy miért nem egymás mellett mennek haza, stb, szóval eléggé nyomul, bár most elvileg barátja van.
Nem tilthatom meg a barátomnak, hogy ne beszéljen vele, de mi lenne, ha én is összebarátkoznék a lánnyal? Mondjuk egy közös strand, vagy valami, ahol én is megismerhetem? Hívta a barátomat trx-ezni, de ő azt mondta, hogy csak akkor megy, ha én is mehetek, mondta a lány, hogy persze, de ebből nem lett semmi, trx-hez nincs is kedvem. A barátom nem nagyon rajong az ötletért, hogy én is találkozzak vele, szerinte nem lennék kedves, és ha ez szóbajön, mindig próbálja terelni a témát. De attól, hogy most csúnyán beszélek róla, mert féltékeny vagyok (szerintem jogosan), attól még szemtől szembe normális lennék vele.
Jó taktika a saját megnyugtatásomra, vagy felejtsem el? Nyolc hónapja vagyunk együtt. 17L, 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!