Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tudom eltávolítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom eltávolítani, barátkozzak össze vele? Jó taktika?

Figyelt kérdés

Ha a barátomnak van egy lány barátja (osztálytársa is), akit én nem ismerek, de a barátommal elég jól elvannak, ami kicsit zavar. A barátom állítja, hogy nem érdekli, meg igaz is, hogy megkaphatta volna, meg is kaphatná, mégis velem van. Minden esetre a csaj már vallott neki szerelmet, hisztizett hogy miért nem egymás mellett mennek haza, stb, szóval eléggé nyomul, bár most elvileg barátja van.

Nem tilthatom meg a barátomnak, hogy ne beszéljen vele, de mi lenne, ha én is összebarátkoznék a lánnyal? Mondjuk egy közös strand, vagy valami, ahol én is megismerhetem? Hívta a barátomat trx-ezni, de ő azt mondta, hogy csak akkor megy, ha én is mehetek, mondta a lány, hogy persze, de ebből nem lett semmi, trx-hez nincs is kedvem. A barátom nem nagyon rajong az ötletért, hogy én is találkozzak vele, szerinte nem lennék kedves, és ha ez szóbajön, mindig próbálja terelni a témát. De attól, hogy most csúnyán beszélek róla, mert féltékeny vagyok (szerintem jogosan), attól még szemtől szembe normális lennék vele.

Jó taktika a saját megnyugtatásomra, vagy felejtsem el? Nyolc hónapja vagyunk együtt. 17L, 17 F

2013. jan. 28. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen történetem, az eső barátommal, egy lány szerelmes volt belé. Én összebarátkoztam vele, és azóta is barátnők vagyunk, pedig a fiúval már évek óta vége, nagyon rég volt. De ember függő is, ha a lány szerelmes a pasidba, lehet ő lenne veled bunkó, vagy ilyesmi.
2013. jan. 28. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bunkó lenne, elég ártatlan bárányka(nak néz ki), de puncsol mindenkinek, szóval nem hiszem, hogy nem lenne kedves... De ha meg mégsem, akkor megnézhetné magát, mert én is tudok nem barátságos lenni:))) Egyébként pasija van, gondolom akkor arra van rákattanva, nem az enyémre... (nagyon remélem)
2013. jan. 28. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb taktika arra, hogy megnyugtasd magadat. :)
2013. jan. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!