Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú ezt ti is alkalmazzátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú ezt ti is alkalmazzátok?

Figyelt kérdés

[link]

Normális válaszolat pls!

2012. szept. 9. 07:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hülyeségnek tartom ki kezdeményezzen ki felé. Alapból a csajok elvárják, de ha tetszik nektek egy srác akkor ti menjetek oda hozzá, ne várjátok a sült galambot, különben csak ábrándozás megy és a feszültség. Ez minden nemre igaz.
2012. szept. 9. 07:17
 2/4 anonim ***** válasza:
igen ezt a kötelező féle dolgot h csak a férfiaknak kell ez marhaság, a nők is félretehetik az egojukat néha és kezdeményezhetnek, főleg ha látják h a pasi nagyon nem mer de tetszenek egymásnak.
2012. szept. 9. 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a cikk egy f@szság. Gyakorlatilag az alkalmi kapcsolatokra szűkíti le a kört. Mi köze ennek ahhoz, hogy ki kezdeményezett. Az én vélemény az, hogy az ideális helyzetben a nő nem kezdeményez de olyan jelet küld a férfi felé amit az egyértelműen tud értelmezni és ezáltal meg is teszi az első lépést. A férfiak nagyrésze véleményem szerint azért lett kevésbé kezdeményező mert rengeteg nő megalázó stílusban utasít vissza még egy teljesen normális közeledést is.
2012. szept. 9. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A cikk szerintem is hülyeség, bár én nő vagyok. Ahogy már írták ez csupán az alkalmi kapcsolatokra szűkül, ha meg valaki olyan bugyuta nőként, hogy nem várja ki a szexszel azt a pontot, amikor már komolyabbra fordult egy kapcsolat, akkor megérdemli, hogy pofára legyen ejtve, mert ennyire naiv volt.

Egyébként jelenlegi páromnál én tettem meg az első lépést, ami annyi volt, hogy egy beszélgetés alkalmával elcsepegtettem neki, hogy nekem ő mint srác nagyon is bejön. Innentől kezdve hagytam magamat sodródni az árral. Ammondó vagyok, ha akkor ezt nem lépem meg és rajta múlik, akkor sosem jöttünk volna össze. Most ünnepeljük az 1. évfordulónkat. :)

2012. szept. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!