Milyen felszerelés kell a Rotweiler faj kutyának godolva itt a (póráz, kutyakefe stb. -re) és hogy barátkozzak meg vele, mivel ha közeledek feléje akkor szökik tőlem? Ha kaját hozok neki akkor oda jön és ereszti hogy megsimogassam. Kora (11 hónapos)
Az idegenekkel is barátságos.Jó az étvágya :D . 4 hete vettem kb és az én véleményem az hogy még nem szokott hozzá a környezethez de nem vagyok benne biztos ezért kérdezlek benneteket. Kutya ovi pedig az én falumban nincsen sajnos!
Ami pedig biztos hogy nem problémás kutya ebben meggyőződtem!
Lehet hogy bántalmazták az előző helyen.Türelem kell hozzá,meg idő.
Alapfelszerelés: póráz,nyakörv,ha utaztok szájkosár.
Mivel rövid szőrű fésű meg ilyenek nem szükséges.
Köszönöm ez jó tanács . Van neki háza de nem megy be. :(
talán majd magától felfedezi és beszokik a házába!
Hát ez több mint furcsa. Egy 11 hónapos még javában kölyök. (egy nagy kamasz) Alapból kíváncsi, érdeklődő kéne legyen.
Valami biztos volt amiről nem tudsz, mert ha már te vagy a gazdája, akkor nem kéne hogy szökjön tőled, ha felé mész.
Azért arra majd vigyázz, hogy nehogy ismerős, vagy rokon, főleg kisgyerek ezt ne tudja, mert lehet hogy odamegy hozzá, a kutya megijed és megkaphatja.
Hogyhogy 11 hónaposan került hozzád?
Gondolok itt arra, hogy ha veszel egy kis kölyköt akkor jóval fiatalabb kéne legyen, ha meg valami okból (családi ok, költözés, stb.) valaki megválik a kutyájától, az már 2-3-...X éves.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nincs konkrétan rottweiler felszerelés. Kell ugye póráz, nyakörv, (nekem tartalékban is van pluszban 1-1) biztonság kedvéért egy szájkosár (ha olyan helyre mész vele ahol kötelező). Bár rövid szőrű, főleg vedlési időszakban fésülni kell. Akkor ugye a játékok (nem kell semmi drága csili-billi, az enyémnek, bár ő már felnőtt, a rongyozás a kedvence, meg van autó gumi amit hurcol ide-oda, meg van 1-2 labdája (foci, bőrből mert a bóvlik hamar tönkrementek).
Tehát azok a dolgok kellenek amelyek minden más kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!