Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után, hogy barátkozzak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után, hogy barátkozzak vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel régebben találkoztam, de nem úgy sikerült a találkozás, ahogy szerettem volna, mivel nagyon nehezen nyílok meg idegen emberek előtt.Nemrég kiderült, hogy kibeszélt a hátam mögött és olyanokat mondott rólam, hogy rettenetesen zárkózott vagyok, ezért nem tudott velem beszélgetni.Mióta ez a tudomásomra jutott, nagyot csalódtam benne, mivel nem szeretem, ha az emberek a szememre vetik a legnagyobb hibámat, amit én is tudok. Az elején még az volt a benyomáson róla, hogy milyen kedves, aranyos srác,akit szívesen megismernék, de most viszont egyre jobban az az érzésem, hogy ő is az a bulizós,nyitott tucatfiú, mint a legtöbb srác, akinek fogalma sincs arról, milyen zárkózottnak lenni. Leginkább azért vagyok ideges rá, mert nem merte a szemembe mondani a véleményét, és rögtön futott a haverjához, hogy kibeszéljen!!Akárhányszor idegen emberek társaságába kerülök,mindegy, hogy fiú vagy lány csak az arcomra néznek és rögtön látják, hogy mennyire zárkózott vagyok.Tudom, hogy nekem kellene bebizonyítanom, hogy én is ugyanolyan értékes ember vagyok, mint a többiek, de egyszerűen ilyen megjegyzések után még jobban bezárkózok és nem engedem, hogy megismerjenek.A másik dolog, amit észrevettem, hogy a tesómmal sokkal jobban szeret beszélgetni,mert tetszik neki,pedig ő is ugyanilyen zárkózott mint én, jó talán egy picit beszédesebb.Ráadásul a srác őt is kibeszélte, ennek ellenére mégis bele van zúgva.Egyszerűen nem értem a srácot, nem lehet rajta kiigazodni.
2012. szept. 28. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Az, hogy kimondják, van egy hibád, de nem szemérmeskednek fölötte, az nem kibeszélés. Jobb lett volna ha az arcodba vágja, hogy zárkózott vagy? Amúgy nem egy rossz tulajdonság szerintem, hogy hibaként kelljen felsorolni, bár tény, a nyitott emberek hamarabb találnak párt/barátot.

Szerintem feleslegesen akadtál ki.. de te tudod/érzed.

2012. szept. 28. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!