Van még olyan aki az iskolában nem talál magának barátot emiatt?
Én egyáltalan nem vagyok az osztálytársaimmal jóban. Mind egyformák és csak egymásnak akarnak benyalni. Ha egy kicsit kilógsz a sorból máris azt gondolják vmi bajod van. Neken egyszerűen nincs ehhez kedvem, szánalmasnak tartom őket..
Szerintetek igazam van?
Egyszerűen éld az életed. Nem a barátok miatt jársz a suliba. Barátok a sulin kívül is léteznek.
Csak köszönj nekik, válaszolj, ha kérdeznek és kész.
Igen van ilyen de azon gondolkozz el h most ez azért van mert az ö kvázi értékrendjük/ érdeklődésük, viselkedésük a tiédhez képest extrémnek számít vagy neked erkölcstelen esetleg megbotránkoztat.
Ez az egymásnak akarnak benyailnit pedig klikkesedésnek hívják, nyilván aki ebben nincs benne azt ki közösítik.
Gondolom ez általános v közép iskola lehet, mert egyetemen már nem ilyenekkel foglalkoznak. Sőt egyáltalán nem túrják fel a magánéleted.
Szóval ha igazam van a következők lehetnek a kiközösítésed okai: Nem nézel x tv műsort mire ők gerjednek, valamely zenei irányzatot nem ismered v hallgatod. Nem v, túl sokat számítógépezel.
Nem vagy egy nagy csajozós, bulizós típus, sem nagy dumagép.
Szólj ha rá hibáztam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!