Hogy fogadnék az iskolában, hogy szilikon mellem van? Nem tudom eldönteni, hogy érettségi előtt vagy után plasztikáztassak :/
Évvesztes vagyok, 5 éves gimibe járok, szóval mire elvégzem az iskolát 20 éves leszek. Most vagyok 18, szeptemberben kezdem a 12.-et. És mivel sokat fogytam lement a mellem is és tök nem illik hozzám, mert igyse vagyok vékony meg még magas is vagyok. Persze más lehet örülne, ha ekkora melle lenne, de az engem nem érdekel, nekem a nagy tetszik.
És tisztában vagyok az operáció következményeivel, meg már spórolt pénzem is van rá. Csak nemtudom, hogy jövőnyáron csináltassam, meg vagy utána. Mert valszeg nagyon kibeszélnének, amúgy se bírnak a suliban.
Ti bevállalnátok, vagy nem? Amúgy suli után mindenképp megfogom, csak alig tudok várni
Én a helyedben leszarnám mit gondolnak, ha a suliban nem lehet ebből gondod(értem én kirúgás, tanárok negatív "kivételezése"). Ha neked ez jön be sztem hajrá:)A srácok meg biztos díjaznák is
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!