Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Létezik tanár-diák barátság? L

Létezik tanár-diák barátság? L

Figyelt kérdés
Valakinek itt volt/van tanár barátja?

2013. júl. 22. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátság igen!

Szerelem ház az is.De amíg egy suliba vannak addig nem szabad!

2013. júl. 22. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hajaj :D
2013. júl. 22. 16:47
 3/14 anonim válasza:
100%

Igen, letezik!

En angliaban jarok suliba, es kellett nekem egy extra angol tanar, aki csak a nyelvet tanitja. Egyedul en jarok hozza orakra, senki mas.

A lenyeg, hogy aztmondta, inkabb hagyjuk az alap anyagot, beszelgessunk helyette, mert azzal jobban tanulom a nyelvet. Vegulis mindenrol el tudtunk beszelgetni, egeszen szemelyes dolgokrol is. Lelket ontott belem, amikor elhagyott a baratom, o is mesel mindig a csaladjarol, vagy hogy hogy ismerkedett meg a ferjevel.

Utolso nap szunet elott bementem elkoszonni, el is sirta magat, nagyon meghato volt. :)

Ugyhogy most szunet van, de emailben tartjuk a kapcsolatot.

Szerintem nagyon sokat tud segiteni a tanulasban, ha joban vagy a tanaroddal, es most nem csak az angolrol beszelek.

17/l

2013. júl. 22. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
igen létezik, de nem kellemes dolog sajna. mindkét fél meg tudja sínyleni sajnos :) nekem is volt tanár barátom
2013. júl. 22. 17:28
 5/14 anonim válasza:
100%

Létezik persze! :)

a mai napig nagyon jó barátnőm a volt tesitanárom...pedig már 3 éve elballagtam gimiből. :)

2013. júl. 22. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Volt, általánosban. De az igazából érdekbarátság volt. Én örültem, mert nem szívatott órán, ő meg azért mert segítettem neki az informatikával kapcsolatos dolgokban. Ballagás után megittunk egy sört, megbeszéltük hogy nem mondjuk el senkinek, aztán többet nem is találkoztunk. Természetesen ment az ígérgetés, hogy majd érdeklődik felőlem, én meg menjek be meglátogatni az egyik óráját, de egyértelmű, hogy érdek volt az egész.

Annyira nem izgat... Nem húztak meg föciből! :D

2013. júl. 22. 19:39
 7/14 Kunigunda1129 válasza:
100%
Szerintem is létezik és egyben nagy támasz és segítség tud lenni a bajban egy tanár!
2013. aug. 13. 21:34
 8/14 anonim válasza:
100%
a tánc tanárom olyan nekem mint a második anyukám.. imádom <3
2013. aug. 21. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. A fuvola tanárom nekem is olyan, mintha a pótanyám lenne. Általában egy másfél órás fuvolaóra elejét, kb fél órát elbeszélgetjük, de úgy általában véve mindenről.

A másik tanárom pedig a matek tanárom és vele is jóban vagyok. Őt még csak egy éve ismerem, tavaly óta tanít, de szerintem már az első órán elvarázsolt a kedvességével, és hogy mennyire másabb, mint az előző matektanárom volt. Ő egy igazi tündér, nagyon cuki és remélem, hogí gimi után is tartani fogjuk a kapcsolatot -mondjuk most is egész nyáron facebook-on leveleztünk.

18L

2013. aug. 28. 22:48
 10/14 anonim válasza:
Igen letezik! Amikor altalanos iskolas voltam, a rajz tanarommal volt barati viszonyom, mindent megtudtam vele beszelni. Nagyon ki voltam, amikor mas tanart kaptunk, mert terhes lett, persze a babanak nagyon orultem, de megis sajnaltam, hogy el kell mennie. Most a magyar tanarom az egyik legjobb baratom, nagyon szeretem, mert vele is mindent megosztok, akar orulok, akar a padlon vagyok valamiert, o mindig meghallgat, segit es mellettem hall akarmi van. Szerintem nagyon egymasra talaltunk, hasonlo a temperamentumunk az erdeklodesi korunk, es ugyanolyan idiotak vagyunk!!! :D Vannak az osztalyomban akik ezt rossz szemmel nezik, mert nem szeretik, es en miert vagyon ennyire jol el vele. Lehet ez kortol is fugg, mert nekem mind a ket tanarom 30 vagy az alatti.
2015. júl. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!