Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár diák szerelem?

Figyelt kérdés
Igen...jól sejtitek. Megint egy olyan lány kérdez aki a tanárába szerelmes. Nagyon szeretem már egy éve és úgy érzem viszonozza. Nem kell attól félni hogy bármit is tönkreteszek mert nincs családja se párja se semmilyen kapcsolata. Nagyon jó barátságnak indult de beleszerettem. Úgy érzem Ő is. Szeretnék vele kapcsolatot miután elvégeztéma a sulit. Most 11-be járok...szeretném ha elmondanátok mi erről a véleményetek! Az sem baj ha nem helyeslitek csak civilizáltan fejtsétek ki hogy miért nem. Köszönöm annak aki elolvasta ezt a kisregényt és rendes választ ad! :)

2013. ápr. 13. 20:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Ha elvégezted a sulit, utána elvileg lehet-de addig mig ő tanit, oda jársz, addig semmit. Még témailag sem. Mennyi idős a tag?
2013. ápr. 13. 20:43
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

ha utána az azért normális mert mert nem megy a tanár rovására!

de am nekem mind1! :) sok sikert hozzá! :D

3/35 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg,hogy viszonozza az érzéseidet ? Nem lehet,hogy csak valamit félreértelmezel a részéről?
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
esetleg iskolaidőn kívül nem hivatalosan találkozzatok és beszéljétek ezt meg. ő hivatalosan nem beszélhet veled erről. iskolában meg kötelezően tanár-diák viszonyotok lehet, ami a tananyagra korlátozódik.
2013. ápr. 13. 20:49
 5/35 Vackorka ***** válasza:
66%
Remélem nem igy akarsz kimászni az év végi bukás alól :D
2013. ápr. 13. 20:49
 6/35 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a gyors és kedves válaszokat. Igazán megleptetek! :)

Hogy minden nyilvánul meg? Látom rajta ahogy néz meg hallom a hangján. Nagyon bizalmas a viszonyunk és sokat maradunk órák után kettesben. Persze csak kb negyed órákat hogy ne legyen feltűnő. Sokat beszélek vele mindenről. Sulin kívül nem találkoztunk(és nem is fogunk mert egyikünk sem vallott be semmit a másiknak) de április hónapban már 4szer hívtuk fel egymást. Ilyen -Hogy vagy? jellegű beszélgetések :)) A kora...35+ :)

2013. ápr. 13. 20:56
 7/35 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi..azt kihagyta hogy nincs köze a dolognak a bukáshoz :)) ötös vagyok mind a három tantárgyából! :)
2013. ápr. 13. 20:57
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
az én sulimban a tanár a volt diákjával házasodott össze :)
2013. ápr. 13. 21:04
 9/35 A kérdező kommentje:
Jujj! :3 Az tök jó. Mennyi köztük a korkülönbség?
2013. ápr. 13. 21:06
 10/35 Vackorka ***** válasza:
Egyébként ez csak fiatalkori fellángolás részedről, nem sokára megtetszik valaki más a atnár meg már mindjár ráncosodni fog, pár év mulva meg a micsodája se fog már müködni, azért maradj már 10éven belül.
2013. ápr. 13. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!