Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár diák szerelem?

Figyelt kérdés
Igen...jól sejtitek. Megint egy olyan lány kérdez aki a tanárába szerelmes. Nagyon szeretem már egy éve és úgy érzem viszonozza. Nem kell attól félni hogy bármit is tönkreteszek mert nincs családja se párja se semmilyen kapcsolata. Nagyon jó barátságnak indult de beleszerettem. Úgy érzem Ő is. Szeretnék vele kapcsolatot miután elvégeztéma a sulit. Most 11-be járok...szeretném ha elmondanátok mi erről a véleményetek! Az sem baj ha nem helyeslitek csak civilizáltan fejtsétek ki hogy miért nem. Köszönöm annak aki elolvasta ezt a kisregényt és rendes választ ad! :)

2013. ápr. 13. 20:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Témával kapcsolatban: volt, van, lesz. :)

Te esetedben (a kérdésedre hagyatkozva és a válaszokat figyelmen kívül hagyva) úgy gondolom, h ha tényleg úgy van ahogy leírtad, akkor jövőre, érettségi és ballagás után már felvállalhatjátok a kapcsolatotokat mindenki előtt. Persze amennyiben nem talál egyikőtök sem mást és kibírja addig is. Lehet titokban is találkozni, de a lebukás veszélye miatt (ami így is, úgyis bekövetkezik hamarabb, vagy később) én nem kockáztatnék a helyetekben.

Sok boldogságot!

2013. ápr. 16. 10:09
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen... a lebukás veszélye miatt nem lépünk addig amíg nem szabad. Köszönöm szépen a jó kívánságot! :))
2013. ápr. 16. 12:54
 23/35 anonim ***** válasza:
Még tart ez az állapot?
2013. okt. 18. 22:06
 24/35 anonim válasza:
Szabad tudni mi lett ebböl ?? :)
2014. máj. 17. 01:57
 25/35 anonim ***** válasza:
naaaaaaaaa sikerül?? :D :D
2014. jún. 13. 21:06
 26/35 anonim válasza:
én is kíváncsi lennék a folytatásra, elvileg már leérettségiztél. :)
2014. júl. 12. 19:58
 27/35 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a dologból :)
2014. aug. 2. 16:17
 28/35 anonim ***** válasza:
Engem iiis :D
2014. aug. 28. 11:28
 29/35 anonim ***** válasza:
Marmint erdekel a dolog :DD
2014. aug. 28. 11:28
 30/35 anonim ***** válasza:
Na mi lett? :D
2014. aug. 29. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!