Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák szerelem?
nem ajánlom... persze attól is függ, mit akarsz az élettől.
Nagy a valószínűsége annak, hogy nagy szerepet játszik a vonzalmadban az, hogy ő tanár te pedig diák. Úgy hogy nem csak azért nem szabad még gimi alatt összejönni, mert jogilag aggályos (és kirúghatják) hanem mert fenn áll a veszélye annak, amit az előbb leírtam.
Természetesem a kommentemre egyetlen féle választ adhatsz, mégpedig azt, hogy EZ NÁLAM NEM ÍGY VAN :) :)
Gondolj bele. 1. Ha így van, akkor is azt mondod, hogy nem így van, hisz eleve nem vagy tisztában a dolgokkal és meg vagy babonázva
2. ha tényleg nem így van, és tényleg képes vagy elvonatkoztatni, és csak mint sima emberként veszed a srácot, akkor is ízt írod, hogy nem így van, hisz nem így van :D
Szóval jól gondold át. És suli alatt ne. És lehet, hogy jó házasság lesz az amit az előttem levő írt, de az is lehet ,hogy a nő felvilágosodása után egy borzalmas válás lesz belőle... természetesen sose lehet tudni.. főleg "manapság"
hajrá, és ne cseszd el. és irigylem a srácot :D hmmm egy 11-es kis csitri :D finom :D
Velem is megesett ilyesmi (habár én nem tudom ő mit érzett, szerintem semmit) és az enyém sem volt fellángolás, de nem is gondolkodtam rajta túl sokat.
Csak akkor vágj bele, ha télleg nagyon komoly, viszont most még ne! Ki is rúghatják, azt pedig te sem akarod, ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!