Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár diák szerelem?

Figyelt kérdés
Igen...jól sejtitek. Megint egy olyan lány kérdez aki a tanárába szerelmes. Nagyon szeretem már egy éve és úgy érzem viszonozza. Nem kell attól félni hogy bármit is tönkreteszek mert nincs családja se párja se semmilyen kapcsolata. Nagyon jó barátságnak indult de beleszerettem. Úgy érzem Ő is. Szeretnék vele kapcsolatot miután elvégeztéma a sulit. Most 11-be járok...szeretném ha elmondanátok mi erről a véleményetek! Az sem baj ha nem helyeslitek csak civilizáltan fejtsétek ki hogy miért nem. Köszönöm annak aki elolvasta ezt a kisregényt és rendes választ ad! :)

2013. ápr. 13. 20:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Aria-nak a Pretty Little Liars-ban összejött. Nézd meg, hogy mit csinált, és utánozd!
2013. ápr. 13. 21:22
 12/35 A kérdező kommentje:
Tudod...én is ezt gondoltam. Mármint hogy csak fellángolás. De biztos hogy nem az. Volt egy fiú aki után epedeztem kilencedik óta és karácsonykor lett volna esélyem végre összejönni vele. De nem voltam rá képes. Tudod miért? Mert szerelmes voltam. Szerelmes de nem a fiúba. Ez nem fellángolás és ebben biztos vagyok. Ja és még annyi hogy semmilyen érdek nem hajt. Se iskolai se egzisztenciális! :)
2013. ápr. 13. 21:22
 13/35 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy de van saját "módszerem" :) ha esetleg küldesz linket akkor szívesen megnézem ^^
2013. ápr. 13. 21:24
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

nem ajánlom... persze attól is függ, mit akarsz az élettől.

Nagy a valószínűsége annak, hogy nagy szerepet játszik a vonzalmadban az, hogy ő tanár te pedig diák. Úgy hogy nem csak azért nem szabad még gimi alatt összejönni, mert jogilag aggályos (és kirúghatják) hanem mert fenn áll a veszélye annak, amit az előbb leírtam.

Természetesem a kommentemre egyetlen féle választ adhatsz, mégpedig azt, hogy EZ NÁLAM NEM ÍGY VAN :) :)

Gondolj bele. 1. Ha így van, akkor is azt mondod, hogy nem így van, hisz eleve nem vagy tisztában a dolgokkal és meg vagy babonázva

2. ha tényleg nem így van, és tényleg képes vagy elvonatkoztatni, és csak mint sima emberként veszed a srácot, akkor is ízt írod, hogy nem így van, hisz nem így van :D

Szóval jól gondold át. És suli alatt ne. És lehet, hogy jó házasság lesz az amit az előttem levő írt, de az is lehet ,hogy a nő felvilágosodása után egy borzalmas válás lesz belőle... természetesen sose lehet tudni.. főleg "manapság"

hajrá, és ne cseszd el. és irigylem a srácot :D hmmm egy 11-es kis csitri :D finom :D

2013. ápr. 13. 21:49
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
és még az is lehet ,hogy a csávó hagy ott, mert már érni kezdesz és nem reagálsz mindenre olyan cukin és befolyásolhatóan hanem lesz saját véleményed bla bla bla ezer féle kimenetel lehet, a lényeg ,hogy még ne.
2013. ápr. 13. 21:51
 16/35 A kérdező kommentje:
Mind a két utolsó kommentben van igazság! Én is azt hittem hogy azért nézek fel rá mert a tanárom és tisztelem meg stb. De megismertem azt az 'arcát' amit más diák nem lát. Én a lelkiismeretes és tehetséges(elfogultság nélkül mondom)tanár mellett megismertem egy férfit. Ebbe a férfibe szerettem bele nem pedig a mindenki által ismert tanárba. De ettől függetlenül igazátok van részben. Hiddjétek el Ő nem olyan hogy áhh ő már "öreg" de majd jön egy másik aki fiatalabb. :) Jó ember és szeretem :)
2013. ápr. 13. 22:06
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
én is ismerek olyat akik összejöttek utána, de nem rögtön mert amig tanitotta eszükbe sem jutott. Rá pár évre találkoztak ujra és akkor lett szerelem egyébként csak 5 év korkülönbség volt köztük, nem ilyen sok mint nálatok.
2013. ápr. 14. 09:46
 18/35 A kérdező kommentje:
Hát ha csak öt év az sokkal kellemesebb :) Reméljük így is működni fognak a dolgok :3
2013. ápr. 14. 10:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megesett ilyesmi (habár én nem tudom ő mit érzett, szerintem semmit) és az enyém sem volt fellángolás, de nem is gondolkodtam rajta túl sokat.

Csak akkor vágj bele, ha télleg nagyon komoly, viszont most még ne! Ki is rúghatják, azt pedig te sem akarod, ő sem.

2013. ápr. 14. 22:56
 20/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy neked nem jött össze dolog....:/ hogy sikerült elfelejtened? Mind a kettőnk érzésieben biztos vagyok :))
2013. ápr. 15. 05:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!