Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet BARÁTSÁG tanár és diák között?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek lehet barátság egy férfi tanár és egy diáklány között?
2012. aug. 1. 20:50
1/17 anonim válasza:
Úgyse fog veled barátkozni egy tini csajszi se, ezt szoptad Lajos bácsi :D
2/17 anonim válasza:
csakha a tanár az idők folyamán meg akarja baszarintani a diáklányt..
3/17 anonim válasza:
Igen. én mindig fizikatanárral voltam jóba, egyszerűen imádom az elméleti fizikát, és mindig beszélgettem velük...bár ez tartott össze lehet csak..nem tudom, de jóba voltunk, tény
4/17 anonim válasza:
fiú diák és tanárnő között talán igen
6/17 Hole Hunter válasza:
Ha kijártad a sulit, minden további nélkül...
7/17 anonim válasza:
Igen lehet. Mondjuk én egyetemen lettem jóba több férfi tanárommal (nővel is), és semmit nem akartunk egymástól. Nem is azért van, hogy jobb jegyet kapjak, van akivel már az után lettem jóba, hogy lehallgattam az óráit. Fiatal tanárok, van, amelyikkel szórakozóhelyen is találkozok. Nem én vagyok az egyetlen ilyen, a kis létszám miatt családias óráink szoktak lenni. :)
9/17 anonim válasza:
Lehet, de nem sokan nézik jó szemmel, és ha nincs is semmi, akkor is minden akár megérdemelt jobb jegynél összesúgnak. (ismerek ilyet..)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem is akarok "olyat" szóval a bunkó kommentektől meg lehet kímélni.. thanks..
2012. aug. 1. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!