Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a Tanárnőmbe! Mit tegyel elmondjam neki?
#1 vagyok... ha egy értelmes, toleráns lány a tanárnőd, akkor az elutasítás nem lesz barátságtalan. És figyelj arra, hogy a közeledésed ne legyen túl direkt, és túl erőteljes. Hagyd meg neki a mozgásteret.
Ha elutasít, már semmi nel lesz olyan, mint előtte... Így viszont csak eszed magad.... nem?
Fel a fejjel, és előre!
???
"Beleszerettem a Tanárnőmbe! "
A tanár is nő...
A következő különóra előtt vagy után közöld vele, hogy fontos mondanivalód van. Mondd el neki a szemébe, hogy mi a helyzet. Próbáld meg az arany középutat megtalálni, azaz ne durrbele módon, de ne is hebegve-habogva, össze-vissza értetlenkedve közöld, hogy ez van. Ha nem tetszik neki a dolog, mondd el, hogy sajnálod, de az érzelmeidnek nem tudsz megálljt parancsolni. Ha normális, hidd el, hogy meg fogja érteni a dolgot. :-)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!