Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha valaki ennyire jó kapcsolatban van az ofőjével?
Nagyon kedveljük egymást mert sokat kaptunk a másiktól lelkileg. én mindig meghallgatom őt és ő is a feltétlen bizalmamat élvezi. nem rég elmondott mindent a betegségével kapcsolatba és biztos h meglátogatom nyáron a kórházban. suliban óra előtt és után is sokat beszélgetünk de ez a 'barátság' csak szigorúán a sulin belül érvényes.
ti mit gondoltok erről? jól tettem hogy belementem egy ilyen dologba vagy inkább nem szabadna ezt csinálnom? sok féltékeny osztálytársam van.....
jajj de jó neketek! :)
de ha ez ennyire normális akkor miért baj ez az én osztályom szemében? talán mert én lány vagyok ő meg férfi?
amúgy más dologban jól kijövök az osztályommal. szeretem őket és viszont. de ez érzékeny dolog.
Szia Utolsó! (:
Persze, Ő 41 én pedig 17 vagyok. Iskolán kívül nem szeretném mert hát mit mondják neki?
-Egyszer üljünk be valahova beszéljük meg a dolgokat!
Ezt nem merném pedig tok jó lenne valahol átbeszélni mindent (:
Miért érdekelt a korunk?
Csak bennem volt a kisördög, hogy nem-e valamelyikőtök esetleg "komolyabbra" akarja fordítani ezt a "barátságot".
Ha a suli falain kívül intéznétek, az még botrányosabb volna ha kiderül, viszont legalább az oszt.társaid leszállnának rólad, hogy már nem foglalkozol a tanárral.
Amíg tartjátok a távolságot, addig akárki akármit mond, ez nem gáz, de ha valamelyikőtök már mást (is) akar, akkor az már komoly problémákhoz is vezethet. No persze nem akartam pesszimista lenni és festeni az ördögöt a falra, ez csupán csak egy észrevétel volt. :)
Mit gondolok erről? Azt, hogy jó, hogy vannak még normális ofők, akiknek nem annyiban merül ki az osztályfőnökségük, hogy megtartanak heti 1 osztályfőnöki órát, elvégzik a papírmunkát, meg elviszik az osztályt évente egyszer kirándulni.
Persze manapság olyan világot élünk, hogy ha valaki kicsit kedvesebb a másikkal, akkor azt már egyből leszólják meg megbélyegzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!