Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki ennyire jó kapcsolatban van az ofőjével?

Figyelt kérdés

Nagyon kedveljük egymást mert sokat kaptunk a másiktól lelkileg. én mindig meghallgatom őt és ő is a feltétlen bizalmamat élvezi. nem rég elmondott mindent a betegségével kapcsolatba és biztos h meglátogatom nyáron a kórházban. suliban óra előtt és után is sokat beszélgetünk de ez a 'barátság' csak szigorúán a sulin belül érvényes.

ti mit gondoltok erről? jól tettem hogy belementem egy ilyen dologba vagy inkább nem szabadna ezt csinálnom? sok féltékeny osztálytársam van.....

2013. márc. 22. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ne hidd hogy kapcsolat lesz belőle. törvény tiltja
2013. márc. 30. 20:48
 12/15 A kérdező kommentje:

az utolsó előttinek köszönöm és igazad van(sajnos:/)

utolsó: nem is azt mondom h most rögtön lesz valami de lassan kijárom a sulit és akkor aztán már nincs az a törvény ami "beleköpne" a levesünkbe. nem igaz?

2013. márc. 30. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csap át kivételezésbe az ofőd részéről, akkor nem gond. Ezt az ofődnek kell tudnia kezelni, és te se add alá a lovat, hogy kivételezzen (legalábbis mások ne tudják meg;)) 23/F
2013. márc. 30. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy az én ofőm (nő) áldott jó ember, viszont én a túlzott simulékonysága miatt nem tudtam főnökként tekinteni rá. Ez meg is látszott a sok kikönyörgött jobb jegyen, amit mások megléptek, én sosem. Érettségi óta nem beszéltem vele, szerintem nem is fogok. Az zavart, hogy az ember magánéletébe beleszólt, belekíváncsiskodott. Meg aki nyalizott neki, azzal kivételezett. Én nem nyaliztam, és gyakorlatilag nekem nem ajánlotta az emelt szintű érettségit egy tárgyból, ugyanabból egy nyalizó csajnak igen. Namármost, 2% különbség volt köztünk.... előző voltam.
2013. márc. 30. 21:16
 15/15 A kérdező kommentje:
én azt gondolom h nem csinálunk semmi rosszat. bár az mindenki számára egyértelmű h jóban vagyunk és mondhatni barátok vagyunk. de ésszel csináljuk senkinek nincs ebből hátránya a suliban. biztos vagyok benne h sokan féltékenyek a viszonyunkra. szerintetek rossz dolog amit csinálok/csinálunk?
2013. márc. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!