Mit tegyek, hogy abbahagyják?
Sziasztok!
harmincnyolc éves járó rendőrnő vagyok, tizenöt éve házas. A párom könnyen elfogadta a foglalkozásomat, pedig ő elitebb körökben mozog, és sosem szégyellt, egy-egy komolyabb vacsorán. Két gyermekünk van, az egyik jövőre egyetemista lesz, orvosira megy, a másik tizenhárom éves, egy kemény iskolában végezte el éppen a hatodikat. Kitűnő tanuló. Egy vidéki megyeszékhelyen élünk, lakásban, ami elég nagy. Ezt mind csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, hogy egy teljesen normális család vagyunk, ahol az anyósom-apósom sem néz le a foglalkozásom miatt.
Lányomat azonban lenézik. Beszólnak neki, hogy rendőr az anyja, pedig nem járőr vagyok, aki igazoltat, hanem balesethelyszínelő. De ez ugye senkit sem érdekel. beszéltem az osztályfőnökkel, aki beszélt a gyerekekkel, de semmit sem hat. A lányom sokszor összefut a városban az osztálytársaival, nyíltan kicikizik, most nyáron is. A fura az, hogy a lányom imádja hogy rendőr vagyok, szinte mindenkit ismer a megyei kapitányságon, és ők is bírják, szerintük kedves kislány. Egy barátnője van, a házból, vele nagyon jól elvan, de másik iskolába jár. beszélgettünk erről a férjemmel, és megmondtam neki, hogy én otthagyom a rendőrséget ha kell, de nem szívesen, mert imádom a munkám. Ő erre azt mondta, hogy ne merészeljem. Pedig én megtenném érte.
Kérlek segítsetek, hátha szeptemberre megoldhatjuk!
Én is rendőri családból származom, a fele család a rendőrségen dolgozott.
Azért mert 1-2 gyerek viccesnek tartja az állásod, azért ne hagyd ott, igaza van a férjednek! Csak gyerekek, kinövik! Természetes a korukban, hogy találnak valakit, akit piszkálhatnak. A lányodnak mondd meg, hogy ne foglalkozzon velük, vagy mondjon olyasmit neki, hogy "ha még egyszer ki mertek gúnyolni engem, vagy az anyukámat, az örsön éjszakáztok!" :) Az ilyen bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!