Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Folyton egy tanáromra gondolok...

Folyton egy tanáromra gondolok, ez normális? Kicsit úgy érzem hogy amolyan rajongója lettem

Figyelt kérdés
Idén kaptunk egy tanárt aki nagyon szimpatikus. Laza, kedves, humoros és érti a poénokat de egyben tudja hol a határ. De mostanában nagyon sokat gondolok rá, verseket írok róla stb. és folyton róla beszélek a barátnőmnek is. Olyan dolgokat szoktam nézni hogy milyen szép a szeme, meg hogy milyen 'cukin' mosolyog. Amióta ennyire érdekel a tanár azóta már a tantárgyat is szeretem. Ezelőtt utáltam suliba járni, most meg nagyon szeretek, és folyton várom azt az órát amit ő tart. Kicsit furán érzem magam mert a tanár már több mint 50 éves én meg 14 vagyok (bár ez nemtom hogy miért fontos)

tegnap 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Miért nem alszol már?😁

Itt se lehetnél az oldalon...

tegnap 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ezen szinte mindenki átesik :)

Egy kicsit belezúgtál, tinis rajongást érzel iránta, de majd el fogod felejteni. Hagyd, hogy a dolog a maga tempójában kihűljön benned. Amíg csak ábrándozol, addig semmi probléma, aztán úgyis találsz magadnak majd egy korodbeli fiút.

tegnap 23:33
 3/6 Janaqks ***** válasza:
0%
oó, valszeg törölni fogják a regisztrációdat :/
tegnap 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Kinövöd, mint a kedvenc zenekarod énekese iránti rajongást. Korral jár.
ma 05:02
 5/6 anonim ***** válasza:

“én meg 14 vagyok (bár ez nemtom hogy miért fontos)”

Mondjuk, azért, mert ide 16 éven alul tilos regisztrálni!

Sipirc aludni, gyerekeknek ágyban a helyük.

ma 05:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Rajongás közben a kedvéért tanulj meg helyesen írni, mert hadilábon állsz az összetett mondatok tagmondatai közötti vesszővel.
ma 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!