Lehet még normális osztályom ennyi idősen?
21 vagyok. Általános iskolában kívülálló voltam, sehogy se tudtam beilleszkedni.. (rossz gyerekek közé nehéz is lett volna)
Vártam a középiskolát, hátha ott jobb osztályt kapok, de fiú osztályba kerültem és egyhangú volt.. (a lányok színesítik meg az életet)
Aztán úgy alakult, hogy a fiúkkal csak 1 évig jártam aztán kivettek az iskolából. Az élet persze ment tovább, csak szomorú voltam mert szerettem volna egy másik osztályt.
Tavaly elmentem egy felzárkóztató iskolába, de az más volt. 45 évesek voltak az "osztálytársaim".
Nehéz felnőttnek tekinteni magam, úgy hogy még mindig a középsulis életre vágyakozom. Bárcsak lenne egy jó osztályom vagy valami ahhoz hasonló.
Kinek mi a véleménye, tudtok valami lehetőséget?
" (a lányok színesítik meg az életet)"
ekkora egy simp bullshit dumát se olvastam egy ideje
Olyan iskola, ahol pótolni lehet a hiányzó éveket..
Azért vettek ki, mert nem tudták kezelni, hogy depressziós lettem és nem akartam oda járni.
Nincs szakma a kezemben, ezért igen. Most mindenki azzal jön, hogy legyen végzettségem, de hogy gyerek maradtam az senkit nem érdekel.. ha elmegyek dolgozni felnövök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!