Az osztályomban majdnem az összes lány ri. Banc, van kb.4 normális, és folyamatosan próbálnak kicseszni velem? Mit csináljak?
Van kb. 8 olyan lány az osztályban, akit teljes szívemből gyűlölök, ezek közül az egyik a régi legjobb barátnőm. Vele egy elég nagy vitám is volt, mivel 3 évig folyamatosan kihasznált, de sajnos akkor még nem fogtam fel belőle semmit, csak akkor amikor az egyik osztálytársam (akivel addig nem igazán voltam jóban) felvilágosított e felől. Volt az osztályban 2 szintén nagyon jó fiú barátom, akiket sikerült a volt legjobb barátnőmnek elvennie tőlem, pedig azelőtt nem voltak jóban, csak gondolom pletykált rólam az a kis ri.banc valamit, mindegy, őt sikerült eléggé kikészítenem, mivel tudtam hogy milyen ember, tudtam a gyengéit. Akkoriban ő volt a mindenem, körülötte forgott az egész világom, nem volt jó kapcsolata a szüleivel, és rengetegszer nálunk aludt, mi fizettük ki neki a tábort is, de ezt kaptam cserébe. Ez a lány összeállt a volt legnagyobb ellenségeivel, és most velük bff-ek.Az osztályban maradtunk 3-an akik nem ri.bancok, normálisak, és nincs kint a mellük és a seggük egész nap, plusz nem használnak alapozót a SZÁJUKRA..komolyan nem normálisak.
Nyáron megyünk táborba, és ők elfoglaltak egy 8 ágyas szobát, és nekünk már csak egy 6 fős maradt, szóval az összes nyomorékot berakták hozzánk. Folyamatosan adják páran nekem a kedveset, és megfordulok és tudom hogy abban a pillanatban amikor elmegyek, elkezdenek kibeszélni, nem bírom már tovább. Az a baj, hogy egy kicsit erőszakos vagyok néha, és egyszer az egyik lány meg akart verni, és nekem jött, majd követte a barátnője, és ketten támadtak rám, de sikerült levernem őket, csak sajnos az egyiknek betörtem az orrát:D De azóta elvileg "már nem haragszik". Nem tudom mit csinálhatnék, minket a két barátnőmmel mindig csesz.tetnek valahogy, és próbálnak beoltani, csak sajnos nem megy nekik. De akkor is rohadt idegesítőek, szóval kellene valami ötlet, hogy hogyan tudnám megállítani őket?
16/L
Szia! Én azt tanácsolom,hogy (nagyon nehéz) amikor szólnak hozzád tegyél úgy mintha nem is hallanád őket és ez nekik rohadtul sz*rul fog esni, és még ők lesznek rossz helyzetben és ciki is lesz valamilyen szinted, hogy magasról konkrétan sz*rsz rájuk. Egy idő után megunják és csak csendben fognak utálni. Ilyen mindig van ezt meg kell tanulni kezelni.
Remélem tudtam segíteni :) Ha kell még valami szólj, szívesen segítek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!