Az normális ha a csopvez jelez vmit hogy másképp kéne aztán minden osztályon rosszhired kelti?
Ha bárhol a csopvez szól ezért vagy azért vagy neki nem tetszik vagy csináld másképp, az még talán érthető.
De az is a munkaköre hogy aztán minden másik osztályon terjessze a híred lejárasson es mindezt a hátad mögött? A többieket meg nem is érdekli hogy te mit mondanál, csak őt hallgatják, ha magyaráznád, vagy beavatnád őket nem mondanak rá semmit, es a csopvez igy ellenem hangol mindenkit, nem mernek igy velem egyenrangúként foglalkozni, csak gúnyolódva kerülve.
Az igazagtó minden esetben a csopvezt védi, ha hibázik is.
Ez más munkahelyeken is így megy?
Na, rebuszos, felebredtel?
Ne kerdeseket irkaljal a szunetben, szivd el a cigit azt' nyomas vissza, a darabszam magatol nem lesz am meg!
Nem vagyok béna.
Meg neked lehet normális, nekem proli.
Nekem olyan mintha azzal hogy dolgozókat degradál, akarna tekintélyt.
Mindenki tudja hogy másokat kibeszél elidegenít, ez miatt tart tőle a többi is. És engem mert betalálni peldát statuálni.
Nekem ez gusztustalan.
Belső körökben nekem sincs esélyem haladni mert nem lenne senki a helyemre. Így nem vesznek át más csapatba hiána van ott pl munkaerőhiány mert akkor nálunk lenne. Az én munkakörömben 3 ember ment már el ill mondtak fel neki. Én állom eddig csak a sarat.
Aztán idekerult hozzánk a fenti csopvez aki meg folyamat szabotálja a munkám. Meg engem.
Pályázgatok más helyekre is de nem könnyü váltani. Meg más helyekre sincs garancia nem e az még rosszabb főnök v kollektíva.
A jelenlegi helyemben bíztam mert értelmiségi a társaság. De a fejétől vérzik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!