Csak szerintem nem normális dolog, hogy gyárban szinte minden dolgozó láncdohányos?
Még az irodai munkások is pedig azok mégcsak nem is alja rabszolgamunkát végeznek mint a fizikai dolgozók
Más országokban is ennyi dohányos van?
Szerintem sem az, dolgoztam gyárban és majdnem mindenki füstölt.
Egyhelyen dolgozunk, érdekes nem füstöltem és nem idegbajoskodtam azon, hogy egy sajtos makarónit meg kell főzni otthon.
Kollégák pumpálták elfele a cigiket szünetben.
Nem a gyár teszi, arra ne fogja senki, viszont a többiektől, aki olyan az rá függhet csorda elven.
Én nem függtem, ki se próbáltam, nem kell, nem old meg dolgokat és természetesen is le lehet nyugodni.
Stresszes munkahelyeken elég nagy az arány.
Részemről mindenki azt sinál amit akar, nem fogok felettük pálcát törni.
#6 csak az a probléma, hogy Te a 10 perces szünetedben passzívan szívod, mert nincs egy olyan szeglet, ahol ne dohányoznának.
A Te saját egészséged is ugyanúgy, vagy amellett döntesz, hogy munkahelyen nem mész ki a levegőre.
És mindenkinek ugyanolyan stresszes mégis vannak nem dohányosok sokkal szarabb háttérrel is.
Mindenki, aki le is rakja mondja, hogy az már inkább megszokás meg függőség volt, nem az hogy annyira nagyon szüksége lenne rá...
márc. 15. 09:12
Persze, mert nem képesek megbírkózni természetes úton a problémákkal, a cigi ugyancsak egy menekülési forma a probléma kezeléstől, nem bírnak alkalmazkodni és mindent gyorsan akarnak megoldani, a cigi meg gyors megoldás, könnyebb el pippantani 5 perc alatt, mint hogy szánjon agyat a probléma elemzésére és megoldására.
Nem képesek olyan akadályokkal megbírkózni természetesen, amikért ide jöttünk tanulni kb lol
Elő kapják a cigit azt szevasz az minden bajomat megoldja.
Természetes úton le tud nyugodni az ember, dühkezelésnek, stresszkezelésnek és érzelem kezelésnek hívják :)
Ez csak egy nagy blama, hogy szükség van rá, az emberek csak lusták és minden azonnal kell.
Nem leszek megértő ilyen szempontból a dohányzókkal, mert kb az a habitus, hogy ha Nekem szar, legyen másnak is szar azáltal, hogy szopja a cigit.
És azért ne legyen már stresszes egy gyárimunkás, mert sajtos makarónit kell csinálni.
Egyhelyen dolgozunk, egy területen, ugyanazon nyomás alatt, Nekem is van itthon is életem, kötelességeim, de megtörtént story alapján mondom, hogy szerintem egy sajtos makaróni fözésen, ha ki stresszeli Magát valaki, és 1 doboz cigit el szív, ott inkább problémák vannak, és igen ilyeneket hallok, hogy- hányásig stresszeli Magát az illető, mert sajtos makarónit kell főzni otthon.
Azért álljunk már meg.
Nem létezik olyan ok, amiért cigit kellene szívni.
Érdekes mód mióta mondtam barátnőmnek is ezt, hogy ez e-miatt van, hogy nem tud probléma kezelni, érdekes mód el kezdte le tenni a cigit, mert igaz nem egy-kettőre, de el kezdte azt, hogy el kezdte uralni az ösztönös érzelmeit, gondolkozott inkább és el kezdett konfliktus kezelni és probléma megoldani és láss csodát, kevesebbet stresszel és nem kell pumpálnia a cigit.
De fura, igaz?
Idő kell hozzá, de ez ennyi, természetesen kell megoldani és kezelni és csökken az igény.
Rájössz, hogy nem is kell lol, csak már ugye a megszokott szokásos nikotin bevitel miatt dupla nehéz, szóval gratulálok, el vesztegettél X évet és X összeget a cigi miatt amiatt, mert nem figyeltél Magadra és kezdtél el Magadon dolgozni, hogy természetesen küzdj meg a Magad módjában tempójában a problémákkal.
Aki akarja hitegesse még Magát a hülyeségben, hogy kell.
Nem, nem kell képzeld el, csak vegyél erőt és irányítást az életeden.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!