Mit tehetek a láncdohányos munkatársak ellen?
Zárt térben nem szabadna cigizni.
Beszélj a főnökkel, hogy a nemdohányzók nem fogják sokáig tűrni ezt (hányan vagytok akik nem szívják)
Legalább szólista fel őket, hogy kint dohányozzanak.
A "csak idegesíti" kb egyenlő a "szarik bele" kifejezéssel
Nem megkérni kellene az alkalmazottakat, hanem parancsba adni.
Aki megszegi az pedig valamilyen formába büntetve legyen.
Az a baj, hogy sok helyen nem figyelnek az ember személyiségére s ilyen hulladék engedetlenekkel van tele.
Ha főnököd meg nem tud rendet tartani, akkor váltani kell állást.
Engem pl sok interjúztatott ember megutált, volt aki fenyegetőzött, volt aki anyumat szidta 🙃
Annyit mondtam válasznak:
Nah látod, ezért nem alkalmaználak.
Egy szemszögből megértem a felháborodást:
8 álltalánossal vettem fel 2 embert.
Igen, fájhat, hogy szívod a sulit/szakmát s olyan kapja meg azt az állást, akinek nincsen papírja.
De nálam fontos a személyiség, precizitás és a szakmabeli gyakorlat.
Sokaknak van papírja aztán 40-50%-os a hozzá értése.....
A társaimmal heti 1 alkalommal be szoktunk ülni reggel egy cukrászdába és szépen megbeszéljük a dolgokat, egyeztetünk aztán megyünk a kis alkotó termünkbe.
Van nálunk is dohányzik a fele társaság.
Utálom a cigi szagát is, megbeszéltem velük és mivel értelmes emberek (!) tiszteletben tartotta ezt.
Fenyegetőzni se kellett.
Szeretem őket, az adok-kapok elv alap felénk.
De sok más helyen én is tapasztaltam az emberek tiszteletlenségét, beletojom viselkedést, rosszindulatot...
Azok tapasztalatokra alapozva alakítottam ki a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!