Az normális ha folyton a munkahelyemről álmodok?
Figyelt kérdés
Minden éjszaka a munkahelyemrol álmodok.2023. dec. 3. 17:34
2/6 A kérdező kommentje:
Nem más több mint 1 hónapja
2023. dec. 3. 18:01
3/6 anonim válasza:
Azért még az is mostanában volt.
Én akkor voltam így, amikor új helyen dolgoztam, és nem szerettem (kb. fél évig minden éjszaka a munkahelyről álmodtam). Aztán kiléptem, és utána még hónapokig, kb. havonta egyszer azt álmodtam, hogy még ott dolgozok:(
(De az extrém sz@r hely volt.)
4/6 anonim válasza:
Én meg volt, hogy a munkahelyemen álmodtam. 😅
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg rá vagy nagyon kattanva, hogy mindig mindent jól oldj meg, ami érthető, mert még új vagy. Nézd át a nap végén, hogy mit csinnáltál jól/rosszul, értékeld, tervezd meg a másnapodat, majd amikor hazaérsz, akkor már ne a munkahellyel-, vagy annak a témáival foglalkozz.
6/6 anonim válasza:
Szerencsére velem nagyon fordult elő még ilyesmi, talán életemben ha jól emlékszem maximum 5-6x. Hát engem zavarna, ha otthon még álmomban is dolgoznék. Miről álmodsz? Dolgozol minden éjszaka? Vagy kolléga? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!