Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sose lesz normális munkahelyem?

Sose lesz normális munkahelyem?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, pár hónapig dolgoztam egy cégnél viszont ott hagytam, mivel a főnök illetve a kollégák elég rendesen kifogtak maguknak. Azóta folyamatosan próbálok állást keresni, találtam is egyet, volt próbanapom de szörnyű volt. Nem magyaráztak el semmit, csak bele a mélyvízbe és csináljad. Egész nap meg se álltam szó szerint… Már tényleg úgy érzem, hogy csak olyan munkahelyem lesz ahol szét fogom magam idegeskedni minden miatt…

2023. jan. 24. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Mi a végzettséged?

Érettségim van, minden melóhely ilyen, pár éve dolgozom. Mindigváltogatom őket. Kitanulom mindegyik helyen a technikákat, a legjobb leszek 2-3 hónap alatt, a vezetőség meg leszar, megaláz, követelődzik, beleszarnak a melóba, aztán lépek én is. Fogyatékosak az MO. cégek, hazugok, alulfizetnek, fingjuk sincs a munkáról, de mégis követelnek. A legszánalmasabb dolog amivel valaha találkoztam az életemben. A barátaim közötti projektmunka egy játékról is 1000x magasabb minőségű mint az egész cég munkája általában.

Az ország bomladozik, full amatőr nyomorékok között vagyunk. A haverom se talál diplomásan állást már hónapok óta. Én is hónapok óta most munkanélküli vagyok, online próbálom építeni magam külföldi melókkal, angol tudással. Csak zavar hogy ekkora az egója mindegyik cégnek.

2023. jan. 24. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor ird mar, hogy milyen vegzettseged van.
2023. jan. 24. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
Kinek mi a normális. Igen, egy munkahelyen általában dolgozni kell.
2023. jan. 24. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok normális munkahely van. Pályakezdőként pedig csak rossz munkahelyed lesz, főleg ha nincs olyan munkakör amit szenvedélyből csinálnál. Nekem például a szenvedélyem az alvás, ebből nem lehet megélni sajnos. Tehát ja, minden utálok ami nem az alvás.
2023. jan. 24. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél éve nem találok,szerinted? És van érettségim.
2023. jan. 24. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem létezik normális munkahely. Ez a kettő ellentmondásos. Ami normális, az nem lehet a földi értelemben vett munkahely.
2023. jan. 25. 06:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó állásod csak ismerős által lesz.

Sok állást meghirdetnek mert kötelező, de már rég be van töltve.

Már eleve gyanús mikor hónapokig fent van egy olyan álláshirdetés , ahol szép a környezet, tiszta igényes iroda, jó munkakörülmények, jó a fizetés..

---> vagy be van töltve vagy kamu

Hiába van jó végzettségem, nem válaszoltak sehonnan...ismerős által sikerült mindig állást találnom...a jó helyek pedig kihalásos módon történnek...

Dea jó helyekre meg szeretnek inkább olyat felvenni akit valaki ott ismer...

2023. jan. 25. 07:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jó munkahely. Elfogyasztottam már 10 helyet, egyik sz@rabb mint a másik. Ugyan azt tapasztalom, tapasztaltam mint te. Munkahely célja hogy minél több profitot termelj, minél kevesebb fizetésért cserébe. Ezen bukik el az egész
2023. jan. 25. 07:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves #1, #2 érettségim van, ill. B2 nyelvvizsgám.
2023. jan. 25. 08:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is csak az tudom mondani, mint az előttem lévők. Volt már többféle munkahelyem, sima érettségis gyári munkástól kezdve később már diplomásan, nyelvtudással irodai munka és azt kell mondanom, mindenhol sz*r.

Vagy a főnök rossz, idegbeteg, cseszeget, vagy a kollegák között van mindig olyan, aki okoskodik, mindenbe belemagyaràz, kelti a feszültséget, vagy a munka stresszes és meg kell benne purcanni, vagy ezeknek a keveréke.

Nem véletlen, hogy az emberek nem szeretnek dolgozni.

2023. jan. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!