Sose lesz normális munkahelyem?
Mi a végzettséged?
Érettségim van, minden melóhely ilyen, pár éve dolgozom. Mindigváltogatom őket. Kitanulom mindegyik helyen a technikákat, a legjobb leszek 2-3 hónap alatt, a vezetőség meg leszar, megaláz, követelődzik, beleszarnak a melóba, aztán lépek én is. Fogyatékosak az MO. cégek, hazugok, alulfizetnek, fingjuk sincs a munkáról, de mégis követelnek. A legszánalmasabb dolog amivel valaha találkoztam az életemben. A barátaim közötti projektmunka egy játékról is 1000x magasabb minőségű mint az egész cég munkája általában.
Az ország bomladozik, full amatőr nyomorékok között vagyunk. A haverom se talál diplomásan állást már hónapok óta. Én is hónapok óta most munkanélküli vagyok, online próbálom építeni magam külföldi melókkal, angol tudással. Csak zavar hogy ekkora az egója mindegyik cégnek.
Jó állásod csak ismerős által lesz.
Sok állást meghirdetnek mert kötelező, de már rég be van töltve.
Már eleve gyanús mikor hónapokig fent van egy olyan álláshirdetés , ahol szép a környezet, tiszta igényes iroda, jó munkakörülmények, jó a fizetés..
---> vagy be van töltve vagy kamu
Hiába van jó végzettségem, nem válaszoltak sehonnan...ismerős által sikerült mindig állást találnom...a jó helyek pedig kihalásos módon történnek...
Dea jó helyekre meg szeretnek inkább olyat felvenni akit valaki ott ismer...
Sajnos én is csak az tudom mondani, mint az előttem lévők. Volt már többféle munkahelyem, sima érettségis gyári munkástól kezdve később már diplomásan, nyelvtudással irodai munka és azt kell mondanom, mindenhol sz*r.
Vagy a főnök rossz, idegbeteg, cseszeget, vagy a kollegák között van mindig olyan, aki okoskodik, mindenbe belemagyaràz, kelti a feszültséget, vagy a munka stresszes és meg kell benne purcanni, vagy ezeknek a keveréke.
Nem véletlen, hogy az emberek nem szeretnek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!