Nem bírom a 12 óra munkát, normális?
Gyűlöm azt, aki kitalálta a 12-14-16 órás munkákat!
(Ilyenkor írnák azt egyesek, hogy nem kötelező elvállalni)
És azokat is gyűlölöm, akik osztják az észt, hogy lusta vagy és azzal példálóznak, hogy más is ennyit dolgozik.
1. Kit érdekel más?
2. Elég baj, hogy így gondolkodnak sokan, hogy teljesen természetesnek tartják, hogy napi 12 órát kell dolgozni.
3. A napi 12 óra munka nem egészséges.
4. Családok, házastársak hidegülnek el egymástól a munkahelyek miatt, akik 12 órát dokgoztatják az embereket. (nesze neked családbarát munkahely)
5. Meg sem fizetik az embert, hiába robotol napi 12 órát.
Magyarország, én így szeretlek. 😡🖕
Nem vagyok büszke arra hogy magyar vagyok, sőt inkább szégyellem!
Pontosan azért, ami itt megy már rendszerváltás óta.
Zsarnokabbnál zsarnokabb kormány követi egymást és hülyének nézik a dolgozó embert.
A külföldi cégek, akik Magyarországra települtek, szarrá dokgoztatják a magyart éhbérért cserébe.
Gyűlölöm ezt a nyomorék Magyarországot sok magyarral együtt!
(mindjárt írod, hogy akkor költözzek el)
Hatos, mi téged meg az alpári stílusodat szégyelljük, ez szerintem így egál.
Kérdező, ha nem bírod akkor keress mást. A folyamatos 12 óra benne van a szerződésedben? Jelezted már, hogy 8 órában ez oké, de 12 órában megterhelő? Nem nekünk, hanem a vezetődnek. Mert gondolom van oka, hogy ezelőtt 8 órában voltál, most meg több. A legtöbb munkáltató feleslegesen nem akar új embert betanítani és a régit elküldeni, érdemes lenne beszélned velük erről.
A kereskedelem baromi nehéz, a legtöbb idióta meg azt hiszi, hogy a személyes sóderkutyája vagy. Én is dolgoztam ügyfélkapcsolatban, meg kellett növesszem a bőrvastagságomat, különben nagy bajom lett volna. Ne lássák rajtad, hogy beléd lehet kötni! Jól csinálod a munkád, akkor tűnj is magabiztosnak. Az eü alkalmasságin mit mondtak?
Ja és a munka törvénykönyvét tessék forgatni, mert sok mindent nem mondanak el neked, de abban MINDEN benne van, a jogaidról és kötelességeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!