Nem bírom a 12 óra munkát, normális?
Figyelt kérdés
Álló munka egy boltban van, hogy kasszázni kell egész nap. Nagyon megterhelő, hogy a vásárlók rajtam vezetik le minden bajukat azt is ami nem az én hibám. 8 órába bírtam ezt a fajta munkát de most úgy érzem ez nem megy, sok. Szabadnapon csak feküdni van kedvem, megfájdul a fejem 2 munkanap után. Puffadok, nincs kedvem enni, néha azt érzem alig működik az agyam. Mikor mondtam egy családtagnak azt mondta ez még nem vészes, mert 3 nap után van szabadnapom. Lustának nevezett és azt mondta más is ennyit dolgozik, szokjak hozzá. Neki van igaza vagy normális, hogy nem bírom?2023. nov. 28. 23:15
11/19 anonim válasza:
Én még a 8-at sem. 12 órát akkor vállalnék, ha 3max 4 munkanap van a héten.
12/19 anonim válasza:
A családtagodnak pedig nem normális a hozzáállasa. Sajnos még várni kell egy datrabig, mire kikopik végleg az a mazochista biorobot generáció és talán eltűnik velük az önként vállalt rabszolgaság.
13/19 anonim válasza:
6-os nál a pont. Ilyen témánál nekem is nehéz szofisztikáltan fogalmazni! 😡😡😡
14/19 anonim válasza:
Persze hogy normális. Vannak akik nem bírják. Ezzel nincs gond. Keress 8 órás munkát.
15/19 anonim válasza:
Igen normális, már a 8 is sok igazából. Pláne állva
16/19 anonim válasza:
#6 Ne Magyarországot gyűlöld, ez egy gyönyörű hely, csodaszép városokkal! Inkább az itteni gazdasági rendszert, illetve belpolitikát gyűlölöm én is, nem magát az országot, ez sajnos nincsen máshogy a legtöbb Kelet-Európai országban sem, sőt van ahol rosszabb.
17/19 anonim válasza:
Attól hogy van rosszabb, még nekünk nem kellene tűrnünk a szart.
18/19 anonim válasza:
A fogyasztói kapitalizmus a halál civilizációja.
19/19 anonim válasza:
Ha boltban dolgozol és egész nap állsz próbálj meg venni egy batz klumpát… Nem promózni szeretnék, de szerintem máshogy hat a talpadra és nem fáradsz el könnyen, valamint a batznak vannak olyan típusú klumpái amik nem ilyen nagymamásan néznek ki… (Ha kérdésed van vele kapcsolatban írhatsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!