Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szinten normális, hogy...

Milyen szinten normális, hogy utálsz bemenni dolgozni, ott lenni, csak a nap végét várod, és mikortól számít annyira rossznak, hogy ideje váltani?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez már pont az a szint. Elég sok időt vagy ott, ne úgy menj, hogy utálod. Váltani kell ilyenkor.
2023. nov. 20. 08:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van másik, akkor ezen a ponton már érdemes váltani.
2023. nov. 20. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyen szinten nem normális. Keresd a javítási lehetőségeket.
2023. nov. 20. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már az a szint, hogy váltani kell.

Én tovább vártam anno, aztán egyik reggel sírva ébredtem (pontosabban amikor észhez tértem az alvásból, felültem az ágyban és elsírtam magam, sírva készülődtem).

Akkor mondta a férjem, hogy MA mondjak fel (akkor már bennem is érett, csak mindig maradni akartam még, multi cég, pénzügyi osztály, szemét kollégák, de a fizu baromi jó volt).

De nem érte meg, előbb kellett volna eljönnöm (fél évet bírtam amúgy összesen).

2023. nov. 20. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
3-as, milyen javítási lehetőségeket, kit javítson meg?
2023. nov. 20. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"kit javítson meg?"

Ha ennyire rossz a helyzet, akkor bármit. Nincs veszteni valója, viszont még az is előfordulhat, hogy valami TÉNYLEG jó irányba változik.

Másrészt itt az új munkahely is javítási lehetőség.

Amúgy köszönöm a lepontozást, sokat segített.

2023. nov. 20. 10:57
 7/9 anonim válasza:
100%

40 elmúltam 1000 helyen voltam soha olyan helyem még nem volt még amit szerettem és ahol ne a nap végét /hét végét vártam volna.

Akkor váltsak? és mégis hova? Az 1000+1-edik helyre ? És ott miben lesz más mint az előző 1000 helyen?

2023. nov. 20. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben is van valami. Én is így lennék, csak aztán az utált multitól való kilépésem óta szabadúszó vagyok, de tudom, hogy ha lenne még száz munkahelyem, egyiken sem érezném jól magam (és nyilván nem tudnék mit kezdeni vele én sem, gályáznék az adott helyen). Onnan tudom, hogy előtte is volt pár munkahelyem, igazából ahol a legjobban éreztem magam, az is csak az "elviselhető" kategóriát jelentette számomra.

(4. voltam).

2023. nov. 20. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy 10-es skálán 10-es szinten utálom az egészet.

Ezen a 10-es szinten már kell váltani, de nekem pl.: nem egy.

2023. nov. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!