Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagáltok ha a főnök a...

Mit reagáltok ha a főnök a fejetek felett beszéli ki telefonon a rokonával hogy bruttó 300-ért már csak a hülyék dolgoznak és normális cég ennyit nem fizet-miközben ez a cég, ahol ő a főnök még ennyit SEM fizet?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk felmondanék.
2023. febr. 21. 08:14
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Miért kell bármit is reagálni utólag? Ha akkor nem tudtál, mikor felvettek és akkor sem mikor hallottad, akkor majd valaki itt leírt mondatával fogsz tudni? Teljesen mindegy, ki mit reagálna, te számítasz. A te érzéseid.
2023. febr. 21. 08:14
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Legalább őszinte....
2023. febr. 21. 08:15
 4/22 A kérdező kommentje:

"Ha akkor nem tudtál, mikor felvettek és akkor sem mikor hallottad, akkor majd valaki itt leírt mondatával fogsz tudni?"

szerintem a kérdésem egyértelmű kíváncsi vagyok ki mit reagált volna

az hogy ÉN kit reagáltam az nem kérdés (semmit, kussoltam)

de kíváncsi vagyok más mit tett volna.

persze tudom könnyű más farkával verni a csalánt. könnyű így távolról "beszólni" a főnöknek, de nem az lesz állástalan a beszólásért aki távolról osztja az észt. hanem én

2023. febr. 21. 08:20
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Normális önbizalommal rendelkező ember folyamatosan képzi magát úgy, hogy legyenek lehetőségei a munkaerőpiacon és mindig nyitvatartja a szemét, hogy mik a lehetőségei.

2. Aztán ha valahol megalázzák, akkor nem marad ott, hanem továbbáll.

Kb ennyi.

2023. febr. 21. 08:23
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért nem vállalok munkát.

Mondj fel és keress jobban fizetőt.

2023. febr. 21. 08:34
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy igazából a cégvezetődnek van igaza és bár nem szép mondatok, de be is áraz. Igen, ha ennyiért talál ostoba alkalmazottat, akkor h*lye lenne többet adni neki.

Te meg vagy nyelsz egyet és ennyiért dolgozol neki, vagy kalap-kabát. Mo. a szolgalelkű sz*rért-h*gyért dolgozók mekkája, a kínai is boldogan épít itt akkumulátorgyárat ami már Kínában is vállalhatatlan lesz lassan.

Rajtad múlik mit lépsz, de sztm. visszasomfordálsz ma is melózni, szv. psszt.

2023. febr. 21. 09:12
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt, egyenes ember a főnököd.
2023. febr. 21. 09:23
 9/22 anonim ***** válasza:
Te mit reagálnal erre?
2023. febr. 21. 09:36
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha piacképtelen tudásom/végzettségem lenne és képtelen lennék váltani akkor kiírnék erről egy kérdést a gyakorira.
2023. febr. 21. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!