Mit reagáltok ha a főnök a fejetek felett beszéli ki telefonon a rokonával hogy bruttó 300-ért már csak a hülyék dolgoznak és normális cég ennyit nem fizet-miközben ez a cég, ahol ő a főnök még ennyit SEM fizet?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:57
11/22 anonim válasza:
Én hangosan felnevettem volna.
12/22 anonim válasza:
"n hangosan felnevettem volna."
És min röhögsz te szerencsétlen? Hogy a főnököd 1 hét alatt többet zsebel mint te 1 hónapban, azon?
13/22 anonim válasza:
Én ezért mentem olyan országba, ahol végzettség nélkül is megkeresek annyi pénzt, hogy kényelmesen kijövök belőle, és még rendesen meg is becsülnek.
14/22 anonim válasza:
#13 Na, mindjárt jönnek a trollok és belédkötnek, hogy ostoba vagy és hogy 10 nyelvvizsga kell egy élhető élethez :D
15/22 anonim válasza:
Nehéz ebbe a saját esetemben belegondolni, mert nettóban többet keresek, mint ami a kérdésben írva volt. De ha a számokat átírnám a fejemben a saját fizumra, biztos elkezdenék más munkát keresni, és amint összejön egy jobban kereső munka, dobbantanék.
16/22 anonim válasza:
Nyilván a rokona végzettségéhez, vagy munkaköréhez mérten gondolja a 300-at kevésnek.
17/22 anonim válasza:
Br 300 ért fel se kelek. Te miért dolgozok még itt?
18/22 anonim válasza:
#14 Nyelvvizsga?!XD Ja... elárulom, hogy az ország nyelvét abszolút nem beszélem, egy szégyenteljes angol "tudással" vágtam neki, amit olyan rosszul beszélek, hogy én lepődtem meg a legjobban, mikor felvettek ezzel.
19/22 anonim válasza:
Én megköszöntem volna neki hogy a válság ellenére megart,van munkám és van mit ennem
20/22 anonim válasza:
Még kb. a 4-5. válasz környékén tiltották a kérdezőt, mert a kérdés provokatív fikció, azóta is a nem létező szituációra válaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!