Volt gyerek az osztályodban, akit mindig csúfoltak a többiek?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Hány évesek voltatok akkor? Hogyan kezelte a tanár?jan. 26. 01:04
11/13 Metionin 

válasza:

Volt, több, köztük én is. Engem azért bántottak mert nem volt pénzünk és bántalmaztak otthon, más osztálytársaimat mert szemüveges, mert kövér, mert fogszabis, mert nagy az orra. Elég bunkó társaság volt.
12/13 anonim 

válasza:

Olyan nem nagyon volt, akit mindig csúfoltak volna. Inkább havonta változott a célpont, kiv. a nagyon menőket (ez általánosban és 8osztályos gimiben is így volt). Volt, akit azért csúfoltak, mert bélproblémája volt és néha fingott (olyan szinten, hogy aztán ráfogták a nem saját fingjait is), volt, akit azért, mert kicsit szociálisan kínosan viselkedő nerd volt, volt, akit azért, mert ellent mert mondani 1x a két menőbb barátnőjének, van, akit azért, mert láthatóan nem volt komplett szegény egy időben (krétát evett meg ilyenek... kiderült aztán, hogy az apja csöves volt és nem látogatta, és figyelemhiány miatt csinált ilyeneket), volt csaj, akit azért, mert lógott a melle. Engem azért, mert jól tanultam és "stréber" voltam (amúgy szőrösség miatt tesin, amikor még kötelező volt a tornadressz, engem is szívatott egy másik lány 1x, de azt leszámítva nem).
13/13 anonim 

válasza:

Igen, engem és egy csomószor meg is vertek, de mást is csúfoltak és meg is vertek, voltak durva sztorik. Tanárok mindig is élvezték, ha valaki ki volt pécézve és természetesen ők is megalázták. A zsenialitás volt felfedezhető bennünk, illetve érettebb gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!