Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az emberek miért más véleménye...

Az emberek miért más véleménye, viselkedése alapján állnak hozzá egy addig számára ismeretlen emberhez?

Figyelt kérdés
Még 5. osztályba jött hozzánk egy úgy gyerek, köszöntünk egymásnak tök normálisnak tűnt. Aztán bent voltunk az osztályban, ahol nem fogadtak be sokan, mellettem ült. Az egyik osztálytársam beszélt hogy megint besz.rtam, erre mondta az új gyerek hogy ő szaros kézzel nem fog kezet. Attól a naptól kezdve már ő sem volt velem normális, kötekedett meg szólogatott sokszor. Pedig egyáltalán semmit nem ártottam neki.

szept. 22. 17:16
 1/6 A kérdező kommentje:
*az egyik osztálytársam beszólt
szept. 22. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
A gyerekek ilyenek, gonoszak.
szept. 22. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Mert ennyi esze van.
szept. 22. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Amíg valakit nem ismerünk, mi más alapján állnánk hozzá, mint mások véleménye alapján? Okos ember nyilván nem áll meg ennél, hanem aztán a saját tapasztalatai szerint alakítja a saját véleményét. Ha vele normálisan viselkedsz, barátságos vagy, látja, hogy nem vagy hülye, akkor már hiába mondják mások, hogy hülye vagy, ő már tudja, hogy nem. Nem megy első látásra, de a mások bugyuta rágalmai nem hatnak örökké egy értelmes emberre - majd elmúlik. Idő kell hozzá.
szept. 23. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Legalább időben kiderült, hogy egy suttyó az új is és kár pazarolni rá az időt.
tegnapelőtt 12:45
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
76%
Nem szeretünk mindenkit egyformán. Más dolog, hogy nem kell másnak az orrára kötni a (lesújtó) véleményünket.
tegnapelőtt 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!