Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ennek mi lehetett az oka?

Ennek mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Már régen történt, még általános iskolába jártam. Volt az osztályomban egy fiú aki nagyon kis vékony, visszahúzódó gyerek volt. Sokat is bántották, megalázták, néha ütötték is. Hatodik-hetedik osztályos korára a visszahúzódottsága csökkent, többet beszélgetett, nyitottabb lett.

Hetedikben lebukott hozzánk egy másik srác aki már elég koros volt és ő is hasonlóan visszahúzódó volt, talán még jobban is, és elég szegény családból származik, 2 hétig egy ruhában járt, cipőjéből kilógott a lábujja és büdös is volt.

A lényeg az, hogy innentől kezdve az első srácot békén hagyták, mostmár a másik srác volt az akit bántottak, sokszor még durvábban mint az elsőt. És ami nekem feltűnt, hogy amikor ezt a lebukott srácot megalázták, illetve megverték onnantól kezdve az első fiú teljesen megtáltosodott, beállt a bántalmazók soraiba és bár ő se szóban, se fizikailag nem bántalmazott, de nagyon sokszor jól láthatóan felüdülten nevetett azon, hogy ezt a lebukott srácot megverik. De komolyan akkor láttam rajta először azt, hogy ő jól érzi magát amikor ez megtörtént.

Ennek mi lehetett az oka, hogy egy volt bántalmazó aki pontosan tudja milyen szörnyű ezt átélni azon élvezkedik, ahogy másokat bántalmaznak?

nov. 17. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Annak orult hogy befogadta a tarsasag és nem ot b***ogatják
nov. 17. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz dolgok ezek, szegény fiú.

Kíváncsi lennék, hogy alakult a lebukott fiú élete.

Tudsz valamit??

Én is jártam így gyerekkènt hasonló cipőben.

Àtèrzem...

nov. 17. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg örült annak, hogy nem ő maradt a célpontja az ehhez hasonló bántalmazásnak.
nov. 17. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem engedd el ami általánsban történt. Fenőtt korodban inkább koncentrálj a felnőtt korodra.
nov. 18. 06:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Régen volt - mostani életedben semmi komolyabb probléma nem adódott? Boldog ember vagy.

(Az előzőleg bántalmazott srác nyilván annak örült, hogy már nem ő a célpont, vagyis befogadták. De mit számít ez most?)

nov. 18. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is ba*ogattak 9.-ben de egy masik fiu rosszabbul jart, betortek az orrat meg egy harmadik fiut jobban ba*ogattak mint engem, de én nem alltam be kozejuk, sajnaltam a sracot de segiteni nem tudtam neki
nov. 19. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!