Mennyire tartanátok gáznak, ha gimi végén kapnátok egy ilyen levelet?
Volt két lány osztálytársam, utálták egymást végig.
Az egyik magának való volt. Azt tervezte, majd év végén megalázza a másikat. (leönti kávéval pl)
Mikor odalépett hozzá, valószínű épp akcióba lépett volna, a másik megkérdezte hangosan, te ki vagy?
Nem ugyanaz, de a lényeg igen.
Senkit nem érdekel, hogy 4 év szótlanság után mi történik.
Szerintem ezt engedd el. Ha egy szót sem beszéltek a tanév közben meg az előző tanévekben sem, akkor vélhetően nem is foglalkozik veled, és magasról tesz rá, hogy számít-e neked vagy sem. Te nem számítasz neki, mert ha nem így lenne, nyitna feléd. Azt az évekkel ezelőtti online vallomást vélhetően már el is felejtette, de ha nem, akkor sem foglalkozik vele. Nem kell ezzel foglalkozni.
Hamegírnád ezt a levelet, akkor csak nevetségessé tennéd magadat - ezt meg gondolom nem akarod.
oké, tehát némán durciztál négy évet, mert a kiskamaszkorod szerelme visszautasított, és most fiatal felnőttként még mindig ott tartsz, hogy szerelmet kell vallanod neki XD
ha négy évig úgy viselkedtél, mint a szellemi sérült kislány, aki vagy, akkor nem lesz számára újdonság, max. az a része, hogy még mindig rá folyatod a nyálad, na az viszont krva ijesztő, mert az ilyen kis fogyatékos rajongókat nehéz levakarni magáról az ép embernek. hagyd őt békén, ne terheld a problémáiddal.
"Csak nem akarom úgy elengedni, hogy azt higgye, utáltam, vagy ilyesmi. És hogy tudja, hogy számít nekem."
De hidd már el, hogy ő ezt letojja. Nem fogja érdekelni. 10 év múlva már emlékezni se fog rád, mikor fel kell sorolni az osztálytársait.
Csak a te kamaszos hormonbombás szemedben tűnik ez olyan regényes dolognak, ahogy most itt leírod. Az igazság meg, hogy az illető tesz ra, utáltad-e vagy sem. Közömbös vagy neki, mint a tizedik szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!