Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire tartanátok gáznak,...

Mennyire tartanátok gáznak, ha gimi végén kapnátok egy ilyen levelet?

Figyelt kérdés
Egy olyan osztálytárstól, aki egész gimi alatt borzasztó csendes és magába forduló volt, nem igazán beszélt senkivel, max 2 emberrel, de az osztály nagyjával nem tartotta a kapcsolatot. És írna egy olyan levelet, amiben elmondja, hogy ne haragudj rá, amiért ilyen volt, bocsánatot kér, hogy nem beszélt veletek többet, és hogy nagyon szeret mindenkit, csak nem tudja kimutatni. A címzettbe egész gimi alatt szerelmes volt, és leírja, hogy mik miatt kedveli. Zárásként bocsánatot kér a levélért, mert ő is érzi, hogy ez gáz. Mindezt azután, miután vége lett a sulinak, és már mindenki a saját útján megy

ma 07:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen felesleges egy ilyen levél.
ma 09:55
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Eltenném, és el is felejteném, hogy valaha olvastam. Így jobb mindenkinek.
ma 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelmű, hogy a kérdés rólad szól. Szerintem a kutya nem kíváncsi rád. Ez van, dolgozd fel.
ma 10:01
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

Volt két lány osztálytársam, utálták egymást végig.

Az egyik magának való volt. Azt tervezte, majd év végén megalázza a másikat. (leönti kávéval pl)

Mikor odalépett hozzá, valószínű épp akcióba lépett volna, a másik megkérdezte hangosan, te ki vagy?

Nem ugyanaz, de a lényeg igen.

Senkit nem érdekel, hogy 4 év szótlanság után mi történik.

ma 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Értelmetlen
ma 10:18
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nagyon, de nagyon fura lenne. És para. Az más lenne, ha elkezdene érdeklődni, hogy mik a terveim, hova megyek stb. De a konkrét dolog amit írtál nagyon nem jó ötlet
ma 10:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ismerkedés lenne a célja. Sőt, nyilván azért várnék vele a tanév legvégéig, hogy utána soha életemben ne lássam, és ő se engem, ezután nem tudnék a szemébe nézni. Csak nem akarom úgy elengedni, hogy azt higgye, utáltam, vagy ilyesmi. És hogy tudja, hogy számít nekem. Az elején online szerelmet vallottam neki, és nem szeretnék erről többet írni... tudom hogy nem viselkedtem megfelelően, ezért kérnék bocsánatot
ma 11:26
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezt engedd el. Ha egy szót sem beszéltek a tanév közben meg az előző tanévekben sem, akkor vélhetően nem is foglalkozik veled, és magasról tesz rá, hogy számít-e neked vagy sem. Te nem számítasz neki, mert ha nem így lenne, nyitna feléd. Azt az évekkel ezelőtti online vallomást vélhetően már el is felejtette, de ha nem, akkor sem foglalkozik vele. Nem kell ezzel foglalkozni.

Hamegírnád ezt a levelet, akkor csak nevetségessé tennéd magadat - ezt meg gondolom nem akarod.

ma 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

oké, tehát némán durciztál négy évet, mert a kiskamaszkorod szerelme visszautasított, és most fiatal felnőttként még mindig ott tartsz, hogy szerelmet kell vallanod neki XD

ha négy évig úgy viselkedtél, mint a szellemi sérült kislány, aki vagy, akkor nem lesz számára újdonság, max. az a része, hogy még mindig rá folyatod a nyálad, na az viszont krva ijesztő, mert az ilyen kis fogyatékos rajongókat nehéz levakarni magáról az ép embernek. hagyd őt békén, ne terheld a problémáiddal.

ma 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nem akarom úgy elengedni, hogy azt higgye, utáltam, vagy ilyesmi. És hogy tudja, hogy számít nekem."

De hidd már el, hogy ő ezt letojja. Nem fogja érdekelni. 10 év múlva már emlékezni se fog rád, mikor fel kell sorolni az osztálytársait.

Csak a te kamaszos hormonbombás szemedben tűnik ez olyan regényes dolognak, ahogy most itt leírod. Az igazság meg, hogy az illető tesz ra, utáltad-e vagy sem. Közömbös vagy neki, mint a tizedik szomszéd.

ma 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!