Mennyire tartanátok gáznak, ha gimi végén kapnátok egy ilyen levelet?
Figyelt kérdés
Egy olyan osztálytárstól, aki egész gimi alatt borzasztó csendes és magába forduló volt, nem igazán beszélt senkivel, max 2 emberrel, de az osztály nagyjával nem tartotta a kapcsolatot. És írna egy olyan levelet, amiben elmondja, hogy ne haragudj rá, amiért ilyen volt, bocsánatot kér, hogy nem beszélt veletek többet, és hogy nagyon szeret mindenkit, csak nem tudja kimutatni. A címzettbe egész gimi alatt szerelmes volt, és leírja, hogy mik miatt kedveli. Zárásként bocsánatot kér a levélért, mert ő is érzi, hogy ez gáz. Mindezt azután, miután vége lett a sulinak, és már mindenki a saját útján megyma 07:37
1/22 anonim válasza:
Gáz és értelmetlen, ha kedveled és kölcsönös akkor ezentúlbeszélges vele, ha meg nem kölcsönös lépj tovább. Az egyetlen dolog amitt elérhetsz vele hogy azt higgye hogy majd követni fogod stb...
3/22 anonim válasza:
Nem kell bocsánatot kérni, meg gáznak érezni se, elég csak a tényeket leírni. Van, akinek ez így bejön, van, akinek nem. Nem segít egyáltalán, ha még alázza is magát az illető... :|
5/22 anonim válasza:
Én az ilyeneket sosem értettem, hogy valaki csak úgy random a semmiből szerelmet vall a másiknak. Az esetleg 99% - ában ez nem sül el jól, pláne ilyen körülmények között mint amit írtál is. Ennek ellenére nem azt mondom, hogy gáz, csak szimplán nem így kell valakivel kapcsolatot kezdeményezni.
6/22 anonim válasza:
Szerintem senkit nem érdekel egy ilyen levél.
7/22 anonim válasza:
Bánta utólag, hogy nem nyitott 4 évig.
Talán tanult belőle.
Nem gáz, de aki eddig is átnézett rajta, ezután is fog.
Pláne, hogy már nem is látja minden nap.
8/22 anonim válasza:
Gáz.
Ott volt 4 éve haverkodni, talán félt? Bakker én nem csak az osztályrársaimmal voltam nagy beszédes, de ráhajtottam a fodrász csajokra is pl.
És akkor max iwiw volt, ergo személyesen csajoztam.
nem értem hogy ezer közösségi oldal van, de nen tudtok barátkozni. Élőben meghalnátok?
9/22 anonim válasza:
#8 viccelsz?
Pár éve rámozdultam egy pasira. Előben. Ott álltunk a buszmegállóban, vártunk kettesben, sehol senki.
Majd mondta, hogy kéri az Instám, fb-om, stb. és majd ott beszélgetünk. Aztán állt ott a buszig, mint egy darab fsz.
Igen, előben meghalt 😄
10/22 anonim válasza:
Hát ez irtó gáz. Ne járasd le magad, tartsd meg a hülyeséged, tanulj belőle és legközelebb próbálj nyitottabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!