Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire tartanátok gáznak,...

Mennyire tartanátok gáznak, ha gimi végén kapnátok egy ilyen levelet?

Figyelt kérdés
Egy olyan osztálytárstól, aki egész gimi alatt borzasztó csendes és magába forduló volt, nem igazán beszélt senkivel, max 2 emberrel, de az osztály nagyjával nem tartotta a kapcsolatot. És írna egy olyan levelet, amiben elmondja, hogy ne haragudj rá, amiért ilyen volt, bocsánatot kér, hogy nem beszélt veletek többet, és hogy nagyon szeret mindenkit, csak nem tudja kimutatni. A címzettbe egész gimi alatt szerelmes volt, és leírja, hogy mik miatt kedveli. Zárásként bocsánatot kér a levélért, mert ő is érzi, hogy ez gáz. Mindezt azután, miután vége lett a sulinak, és már mindenki a saját útján megy

ma 07:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Gáz és értelmetlen, ha kedveled és kölcsönös akkor ezentúlbeszélges vele, ha meg nem kölcsönös lépj tovább. Az egyetlen dolog amitt elérhetsz vele hogy azt higgye hogy majd követni fogod stb...
ma 07:49
 2/22 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem gáz. Jó indítás a végén:)
ma 07:55
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell bocsánatot kérni, meg gáznak érezni se, elég csak a tényeket leírni. Van, akinek ez így bejön, van, akinek nem. Nem segít egyáltalán, ha még alázza is magát az illető... :|
ma 07:56
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Gáz szerintem is.
ma 08:17
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Én az ilyeneket sosem értettem, hogy valaki csak úgy random a semmiből szerelmet vall a másiknak. Az esetleg 99% - ában ez nem sül el jól, pláne ilyen körülmények között mint amit írtál is. Ennek ellenére nem azt mondom, hogy gáz, csak szimplán nem így kell valakivel kapcsolatot kezdeményezni.
ma 08:17
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem senkit nem érdekel egy ilyen levél.
ma 08:22
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

Bánta utólag, hogy nem nyitott 4 évig.

Talán tanult belőle.

Nem gáz, de aki eddig is átnézett rajta, ezután is fog.

Pláne, hogy már nem is látja minden nap.

ma 08:55
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Gáz.

Ott volt 4 éve haverkodni, talán félt? Bakker én nem csak az osztályrársaimmal voltam nagy beszédes, de ráhajtottam a fodrász csajokra is pl.

És akkor max iwiw volt, ergo személyesen csajoztam.

nem értem hogy ezer közösségi oldal van, de nen tudtok barátkozni. Élőben meghalnátok?

ma 08:56
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

#8 viccelsz?

Pár éve rámozdultam egy pasira. Előben. Ott álltunk a buszmegállóban, vártunk kettesben, sehol senki.

Majd mondta, hogy kéri az Instám, fb-om, stb. és majd ott beszélgetünk. Aztán állt ott a buszig, mint egy darab fsz.

Igen, előben meghalt 😄

ma 09:04
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez irtó gáz. Ne járasd le magad, tartsd meg a hülyeséged, tanulj belőle és legközelebb próbálj nyitottabb lenni.
ma 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!