Lányok! Ti tartanátok ezután ettől a tanártól?
Nemrég derült ki a sulinkban,hogy az egyik férfi tanárunk azért jött át a mi iskolánkba,mert a másik helyen megb@ szta egy diákját.
Ui. Egyébként itt is "alakít" a tanár,sokszor a lányok vállát,kezét,derekát fogdossa. Bámulja a lányok mellét,fenekét,és többen is megfigyelték,hogy mikor kihív egy csinos,szemrevaló lányt felelni,mindig áll neki a lompos,mint a gereblye.
Hát azért egy tanár szerintem nem tud valakit csak úgy megbszni. Szóval ez azért arról a lányról is sok mindent elmond, persze tudom, hogy ettől a tanár még nem lesz fényesebb erkölcsű, de értitek mire akarok kilyukadni.
Pofán kell vágni egy tankönyvvel, azt csókolom. Amúgy meg szólni kell az igazgatónak, ha ti tudjátok, hogy ezért rúgták ki egy másik iskolából, akkor valszeg az igazgató is, szóval hinni fog nektek, ha valami gáz van.
Es pontosan mitol tartasz? Hogy megeroszakol az ora kozepen? Vagy utan? A tobbiekkel ertek egyet.
Az a tanar egy diakkal KOZOS megegyezessel csinaltak amit csinaltak es ezert rugtak ki. Nem az eroszakossaga miatt.
Egyebkent lehet tobbet neztek bele abba amit csinal az eloiteletek miatt. Vagy kanosan fogdossa a lanyok vallat?
Én ugyan fiú vok de ha lánylennék tartanék tőle
Ha meg fogdos B#szd p#fán osz csokolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!