Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha. Mar nem merek...

Mit tegyek ha. Mar nem merek bejarni tesi orakra?

Figyelt kérdés
A tanar kinezett maganak engem cseszeget ugy csinalok valamit mint a tobbiek erre beszol de csak nekem. Nem vagyok valami jo a tesiben ezert sem szeret meg hat neki a fiuk a kedvencei de a lányok kozul is engem utal a legjobban. Megalaz az osztaly elott hogyha nem mászok fel a kotelre milyen dagadt leszek. A minap tavolt kellett ugrani es hat nyilvan nem ment a fiuk kirohogtek a tanar meg odaszol, hogy ennel meg az anyam is jobban ugrik. Gyomorgorcsel jarok tesikre hogy vajon mar megint mivel alaznak meg. Anyukam nem tud vele mit csinálni pedig probal segiteni csak felevig kene kibirnom mert utana nyugdijba megy a tanár. Mar nem akarok bejarni tesikre mert annyira felek. Es nem tudom mit csinalhatnek ez ellen. Lelkileg kesz vagyok mar mert mindig bant a tanár.

nov. 17. 07:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
10: de igen, az a megoldás. Senki sem köteles elviselni olyan embereket az életében, aki gyűlöli őt. Nem, ez nem normális helyzet.
nov. 17. 19:00
 22/23 anonim ***** válasza:
66%
18: nem az a baj, hogy kinevették, ők is csak gyerekek, még tanulják milyen embernek lenni, közösségben lenni, és főleg ebben a közösségi médiás, egymást hergelő világban kritikusan fontis lenne ezeket a csordaszellemes helyzeteket megakadályozni, elejét venni. A probléma, hogy a tanár erre felhatalmazást adott, és még együtt is nevetett velük. Ő a főkolompos ZAKLATÓ!
nov. 17. 19:05
 23/23 anonim ***** válasza:
32%

Szerezz felmentést.

Az a baj, hogy mondanám, hogy küldd el a halál túrós f.szára, de tudom, hogy tizenévesen nem fogod megtenni, én se tudtam vagy mertem volna. Sőt, most már nagypofájú felnőttként, ha a te helyedbe kerülnék, és azt mondaná a tesitanár, hogy az anyja is jobbat ugrik, akkor otthon este a zuhany alatt jutna eszembe, hogy mit kellett volna visszavágni. Anyukád, ha hasonló galamb lélek, mint te, szintén nem fog tudni sok mindent csinálni, ofő, igazgató meg inkább több helyen söprik a szőnyeg alá az ilyesmit, mint ahol nem. Viszont olyan szempontból úgymond szerencsés vagy, hogy egy tesi felmentést viszonylag könnyű szerezni, sokkal szarabb ügy lenne, ha pl a matek, vagy az irodalomtanár szállt volna rád.

Rám az angoltanár volt rámszállva amúgy, én olyan öreg vagyok, hogy nálunk még lehetett előrehozott érettségit tenni, kilencedikben le is tettem, nem kellett bejárnom órákra se, de annyira zsigerből gyűlöltem, hogy csak azért elmentem emelt szintű angol érettségit tenni, hogy lóbálhassam az egész iskola előtt, hogy engem ugyan nem készített fel senki, de jobb az emeltem, mint azoknak, akiket ő készített fel, nagyon édes bosszú volt.

nov. 18. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!