Csütörtökön jegylezárás lesz, utána mi értelme van még 2 hétig bejárni? a semmin kívül?
Ömm... esetleg tanulni?
Van még tananyag, amit át kéne venni.
Mert az iskola felel értetek a tanterv szerint meghirdetett iskolai napokon és annak az utolsó napja június 15. Mivel az utolsó hét is tanítási hét hivatalosan, nem engedhet el az ofő, hogy lógjatok, mert akármi van veletek, az iskolát vonják felelősségre.
Plusz az utolsó jét már laza szokott lenni, mi énekeltünk, beszélgettünk, nyelvi órákon játszottunk - vagy kirándulás volt.
Amúgy vannak olyan munkahelyek is, ahol vagy elszórva van a munka, tehát lehet 11-re elvégzel mindent, vagy induló hely miatt nincs munka. Ott se mondhatja a főnök, hogy ne menj be.
Ugyanúgy, ha gyorsétteremben dolgozol és aznap nincsenek vendégek se mondja a főnök, hogy lehúzzátok a rolót és menjetek, hanem zárásig maradni kell, mert ki tudja mikor téved be mégis egy vendég. A vendégnek se lehet ez egy indok, hogy 4-kor nem tud egy 8-ig byitvatartó étterembe bemenni, mert délelőtt nem ment senki, ezért bezártak aznapra.
Nem tudom... én az iskolába tanulni mentem.
Ha lezárták a jegyeimet, akkor is, mert utána is volt még tanulnivaló.
Ha te csak akkor vagy hajlandó dolgozni, ha ott lebeg az orrod előtt a csali, akkor elég alantas munkád lesz.
Tuti ilyen hamar zárják le a naplót ? Én arra emlékszem, hogy az utolsó 2-3 napban szokták az ilyesmit, igaz már rég voltam középiskolás.
Amúgy én is renderesen eljátszottam ezt, utolsó nap nem mentem be, mert minek :D a kutyát se érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!