Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tartotok attól, hogy ilyen...

Tartotok attól, hogy ilyen hosszú kiesés után milyen lesz majd ismét bejárni a suliba?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de én főleg a tesiktől félek. Mondjuk legalább közben nyugdíjba ment a tesitanárunk, akit mindenki utált, szóval ez jó. :D Szerintem kell legalább egy hónap, mire visszaszokok a rendes tanulásba, de azért próbálkozok itthon is.
2021. febr. 24. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
2021. febr. 24. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha korábban se szerettél suliba járni, vagy konkrétan utáltad, akkor félnék attól, hogy ugyan olyan rossz lesz.
2021. febr. 24. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát de még az se biztos hogy visszamegyünk.
2021. febr. 24. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek. Nyilván látom a kolis életemnek és az itthoni életemnek is az előnyeit és hátrányait. Én mind két opcióval remekül érzem magam.

Az egyetlen dolog amitől tartok az az, hogy egyes tanárainak egy darab jegyet nem adtak digitális oktatás alatt, mert csesztek reális osztályzási módszert keresni, illetve olyan opciót, amivel nem lehet puskázni. Na és ezek a tanárok az összes tzt halasztották, hogy ha majd visszamegyünk remekül megírjuk ott. Szóval hogy is mondjam, csak matekból várólistán van három témazáró. ;) És nyilván a legtöbb tanár visszafogta magát osztályzás téren, szóval egyesek nagyon el lesznek majd szabadulva :D

2021. febr. 24. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
szeptemberig nem kell tartani attól hogy bárhova is be kéne járni
2021. febr. 24. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Végtelenül. Nagx az én elmém de elképzelni valakit, aki várja, nagxon nehéz.
2021. febr. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!