Természetes dolog ha visszaalszom ébresztő után?
Ez velem is elő szokott fordulni. Pl. volt, hogy egy Jennifer Lopez szám volt beállítva ébresztőnek..amikor meghallottam a csörgést reggel, valahogy az jött elő álmomban, hogy Jennifer Lopez koncerten vagyok, és pont az a szám megy (amit én igazából is hallottam)..így sikerült bealudnom. Amit tanácsolni tudok:
1. legyen egy ütős ébresztő hangra beállítva a telód..szóval ne valami andalító zene..
2. a telódat lefekvés előtt rakd az asztalra, ami messzebb van tőled..- így ha csörög, fel kell kelned az ágyból.
3. ha felkeltél mosd meg az arcod, ne bújj vissza az ágyba, hogy "még csak 5 perc még csak 5 perc"..
4. Ne nyomogasd a szundit
5. Szerezz egy vekker órát. -ezt végső soron..
Nagyon korrekt válasz, nekem is ez segített.
Magadban kell legfőképp eldöntened. Én messzebb raktam magamtól, felkeltem kikapcsolni, majd visszafeküdtem. Arra a néhány másodpercre kell észnél legyél és ne feküdj vissza, bármennyire is szeretnél. Amíg magadban nem döntöd el hogy fel fogsz kelni, addig mindegy mit csinálsz, visszadőlhetsz az ágyba. Én ha nagyon fáradt vagyok, nem vagyok képes felkelni éa rohangálni a lakásban, akkor visszaülök az ágyra, pár másodperc után lenyomok 2 pofont/nyaklevest, utána erőt veszek magamon és elkúszok megmosni az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!