1/14 anonim válasza:
Szex, ölelés, pizza, egy-két sport, természet, alvás, jól sikerült munka, egy jó buli, napos idő, az ünnepek meghittsége..
2/14 anonim válasza:
" az ünnepek meghittsége.."
???
3/14 anonim válasza:
Kedves 4-es. Hogyan írnád le azt az érzést, amikor jön a karácsony pl érzed az ünnepi hangulatot, mindenki boldogan készülődik körülötted. Én ezt az ünnep meghittségének nevezem összességében és igen, ez engem boldoggá tesz..:)
4/14 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy nálunk ugyanez igaz a húsvétra is például.. Tudom, hogy sajnos sok családnál ez nem így működik, nálunk hála az égnek ez tényleg ilyen..:)
5/14 anonim válasza:
Engem már semmi nem tud azzá tenni...
6/14 anonim válasza:
Nem tíz van, hanem számtalan. Mindig más. Amikor főzök, akkor a sikerült finom étel. Amikor takarítok, a tiszta lakás. Amikor ajándékot adok, az illető öröme és a végtelenségig folytathatnám.
7/14 anonim válasza:
Vakakit megnevettetni
örömöt okozni másnak
ha a megrendelő elfogadja a terveket
egy lányos találka
a napi órás edzés végén
ha a kalória deficitem mennél nagyobb
ha van időm rajzolni
a csilivili tiszta szobába belépni
egy szép smink manikűr vagy egy fodrász
ha van időm végre pihenni
8/14 anonim válasza:
Baratok, oleles, zene, napsutes, finom ételek:D, segiteni masoknak, kutyak, koncertek/bulik, séta/joga, szeretet.
9/14 Titusztitusz válasza:
Az egészség maradéktalan megléte, egy jó feleség, sok csinos netbarátnő,nyugodt, egyhangu, kellemes élet,szexuális potenciám töretlen megléte, sok bringázás, sok olvasás, sok kirándulás, finom ételek, sok egyedül, magamban eltöltött szabadidő...És azt hiszem, mindezek a dolgok meg is vannak mind...(Talán csak a "sok magamban eltöltött szabadidőt" kivéve időnként...)
10/14 anonim válasza:
a barátom ♥
a családommal töltött idő
a kutyák ajnározása
bringázás
süti készítés
egy finom hideg sör elfogyasztása :)
séta napsütéses időben
szex ;)
zenehallgatás
hallgatni a madárcsicsergést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!