Mi lenne az az 5 dolog, ami életed céljai, ami boldoggá tenne, ami után azt mondanál halálod napján, hogy te igazán éltél?
-megtalálni a tökèletes barátnőt
-nyitni egy bunyóklubbot
-egy villa afrikában
-egy hátizsákkal körbeutazni a világot
-boldogan élni....
Házikó egy hegy tetején vagy egy puszta szélén, ahol rajtam kívül nincs más ember.
Lovat/lovakat tartani.
Minél több állatot megmenteni/befogadni. (Talán állatmenhelyet kéne nyitni?)
Chopperral beutazni Európát.
Minél több dolgot megtanulni: nyelvek, harcművészetek, természettudományok...
25N
1 - Boldog család, azaz - Örökre szóló boldog, õszinte párkapcsolat, gyerekekkel, nagyobb problémák nélkül, illetve a szüleim közelebb laknának hozzám.
2 - Egy kényelmes saját ház hatalmas kertte, ahol lehetõség lenne egy kisebb állatmenhely üzemeltetésére.
3 - Minél több sikeres könyvet írni, ami rengeteg olvasót tenne boldoggá.
4 - Eljutni minden olyan országba, ahová szeretnék. (Japán, Olaszország, Anglia és így tovább)
5 - Kávézót, cukrászdát mūködtetni
Ebbõl az elsõ pont elsõ fele már megvan (a boldog párkapcsolat) a többi még feldolgozás alatt. :D
1. Egy webképregényt indítani amit olvasnak is
2. Megtanulni legalább 5 nyelvet
3. Helyrehozni Magyarországot
4. Megtanulni rajzolni
5. Soha nem nőni fel
Igen, kicsit fura a lista...
1.Olyan munkát találni ami a hobbim (mert ugye aki azt csinálja egész életében amit szeret az sose dolgozik)
2.Szerelem
3.megbecsülik a munkámat
4.körbejárni a világot
5.szép, modern saját ház egy nagy városban( usa, németo,nagy brit,)
6.és persze egy sportautó nekem:D a családnak meg egy nagy autó
17f
1. sok király tengerpartra elmenni
a többi már teljesült
1.megtalálni az igaz szerelmem
2.kisbabát világra hozni a szerelmemtől
3.eljutni az USA-ba
4.a munkám során nagyon sok embernek segíteni,"adni"
5.megismerni önmagam
1. Fellázadni az elnyomó hatalmak ellen, nem az ország vagy bármi más nézet hanem az emberiség és az egész élővilág érdekében -> 2. Folyamatosan küzdeni miközben követőket szereznék a tetteim és a gondolkozásmódom hatására és rengeteg bátor emberrel találkozni, esetleg olyanokkal akiket ellenségként tisztelek -> 3. Egy szabadságért küzdő forradalom élén lenni és vezetni azt -> 4. Megtalálni a tökéletes páromat és az utódomat -> 5. Végső leckét átadni az utókornak és az ő megmentésükkel hősi halált halni.
De ilyesmi csak a filmekben van :) Most fantáziáltam. Ami közelebb van a valósághoz hogy ezt megírjam esetleg egy regénybe vagy képregényben. Ha sikerülne kiadnom pár sikeres művet én azzal már boldog lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!